När Mira går på bio gör hon det med stil….

Men så roligt, så många som gett sig in i diskussionen om detta med föräldraansvaret, speciellt på Facebook. Många har delat inlägget från min Fnulan sida (sidan hittar du HÄR). Jag tycker att det är viktigt att vi sprider budskapet om att vi föräldrar faktiskt är de viktigaste för barnen och de små älsklingarna är vårt ansvar!

Men men… nog om det!

Idag var mannen och Mira på bio och såg Kung Fu Panda III. Hon fick lov att välja kläder själv, hon skulle vara sitt finaste. Och ja, hon strålade av lycka och vi nickade och log och sa att hon var så fin så. Vi hade däremot inte valt dom kläderna =)

Vi gör alltid en sak när hon ska iväg på morgonen eller så, vi frågar henne
– Känner du dig fin Mira?
– Ja, svarar hon alltid
– Bra, för du är fin!

Anledningen till att vi gör så är för att vi tycker att det är viktigt att Mira själv känner sig fin, och inte att det är vi som gör det. Hon ska inte behöva vår bekräftelse utan den ska komma från henne. Sen bekräftar vi såklart att hon är jättefin! Förstår du hur jag menar?

Nä nu ska jag försöka komma i säng! Mira är nog inte överens med mig bara..

Puss och vet du en sak, du är BÄST!

 1. Lotta skriver:

  Hon är jättefin ju. Utan din bild beskrivning hade jag aldrig trott att det var pyjamas byxor.

  1. Fnulan skriver:

   Haha nä dom är så söta!! Kramen

  1. Fnulan skriver:

   Men tack Linda!!!! Kramen =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..