Kan jag få lite inspiration och tips?

Nu är trädgården en blank palett och snart ska den fyllas med blomsterprakt och inredning där ute- utredning med andra ord :). Detta kommer att vara vårt första år då vi ska njuta av poolen och vår trädgård. MEN, då vill jag även se det som ett extra vardagsrum. Vi lever verkligen ute på våren och sommaren. Just nu är allt bara fyrkantigt och trist.

Snälla… kolla bilderna har du några tips till mig? En pergola någonstans? Några avdelare? Palmer eller ett vattenfall ;). Men du förstår, jag vill ha en oas! Jag vill ha en dagbädd med böljande skynke. Jag vill få en känsla av Medelhavet, Marocko och det lantliga Frankrike.

Var f*n börjar man?

Jag tänkte att man kan dela av mot garaget som ett staket som sedan är en pergola mellan garage och gäststugan.

Här byggs uteköket och ska vara klart innan sommaren. Även här.. bara fyrkantigt och trist!!! Vi ska köpa nytt bord och stolar och jag är så sugen på ett franskt köksbord som tar 12 personer, robusta bänkar eller något. I uteköket kommer det att hänga massor med Marockanska lampor men dom har jag inte hittat ännu

Längs staketet vill jag ha typ en dagbädd med ”sovplats” under en sänghimmel av böljande tyger

Det torra gräset är högt och tätt på sommaren =) Och i hörnan längst ner ska vi ha lite odling i typ pallkragar i olika höjder.

 Snälla, HELP!!!! 

width=496

Jag har kollat lite på Ellos efter tips och hittat lite… Snygga krukor!

width=496

Åååå denna älskar jag men vi har ingenstans att hänga den :((( Varför bor jag i inte i en skog på en strandtomt haha

Mira vill gärna ha denna solcellslampan,, Hon hade egna pengar till den sa hon! Med rabattkoden för 30% så räcker veckopengen =) 335403

Denna ska jag ha i uteköket till dricka!

Nä nu ska jag ut i solen en stund och grilla korv med älsklingen, vad gör du?

 

I samarbete med Ellos och Mira

 1. Viveka skriver:

  Du har ju en vän som är väldigt duktig på inredning, både ute och inne: Marica! Fråga henne.

  1. Fnulan skriver:

   Jadå hon ska få komma hit och röja :)))

 2. Ann skriver:

  Hej, älskar dina ideer

  1. Fnulan skriver:

   <3 Vi får se vad det blir av det <3

 3. Du behöver inga träd till hängmattan om du köper en hängmatteställning att fästa den i.

  På Taxinge slott har dom en ursnygg koppartunna med kran på sommaren ute i trädgården. Alltid kallt vatten.

  1. Fnulan skriver:

   AH tack!!! Ska kolla!! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Just det!! Ska kolla där! Kram och tack!

 4. Hej bästa du! Jag har lite idéer och tankar. Tar nog för lång tid att skriva då jag gör det från telefonen, ja lite lat med

  1. Fnulan skriver:

   Joooooo snäääälla!!!!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..