Gäsp, Det är nog inte bara hos oss

Gäsp, gäääääääääääsp vad tröttsamt att det är måndag, eller jag menar tisdag eller nått. Jag är helt lost i dagarna, antagligen för att jag var ledig torsdags med. Jag var så pass förvirrad att jag missade 30 grader i februari och det får INTE hända.

Det svåraste var att hålla sig själv vaken och att få Mira att somna. Igår låg hon och småmumlade för sig själv. När jag bad henne vara tyst glodde hon surt på mig och sa:
– Men mamma jag räknar ju fåren!

Inte farao fick det henne att somna…

gäsp soffa

Nu har ÄNTLIGEN vårkuddarna fått  komma fram till soffan, och då är det minsann så att våren kommer!! Jag ÄLSKAR den tunga filten som hör till. Detta köpte jag till soffan vi köpt förra året. Hela soffan kan du se här i ett tidigare inlägg och kommer från The Sofa store om du undrar. Jag vet dock inte om kuddarna och filten finns kvar längre!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..