Min son……

Hej min fina bloggvän! Så skönt att prata med dig för du är en så bra lyssnare! Det är skönt för mig som är lite pratglad =) Min kväll har varit kaotisk med en försvunnen son! Mitt hjärta har nog aldrig slagit hårdare eller snabbare än kvällens timmar.

Jag började ringa Gabriel vid 19 tiden för det var så konstigt att han inte kommit hem, och han är den som ALLTID hör av sig. När jag ringt fyra gånger utan svar messade jag panikartat ett ”VAR ÄR DU?????” sms. Inget svar….

Jag messade till Gabriels flickvän vid 20 som blev lika orolig eftersom hon inte heller hört av honom, mannen visste inget och Cornelia låg sjuk och ovetande. 20:30 var jag skakig när mannen ringde hem för att kolla om jag fått tag på honom, när jag sa att jag inte fått det sa Fredrik att han också skulle ringa honom också, under tiden skulle jag försöka få tag på Gabriels kompis i skolan.

Två minuter efter ringer mannen och frågar mig….
– Går det bra för dig eller?
– Nääääääää 
– Men gå då ner och kalla på din son för han är hemma….

Och ni vet reaktionen när man varit så orolig…. Han fick höra med båda sina öron minsann….. Nu skrattar jag mest men undrar fortfarande varför han inte svarade egentligen…

image

Middagen du ser på bilden är Miras. Hon fick en bytta med mormors sås i lördags, den har hon ätit till varje måltid sedan dess. Nu vill hon att mormor ska göra mera…. Och min mamma då… ringde mig när jag var på gymmet och skrek rakt ut
– På gymmet? Vad gör du på gymmet? Gå genast hem och lägg dig, du är SJUK om du är där!

 1. Ha ha ha, ni har nog för stort hus 🙂

  Imponerad av grönsakerna på Miras tallrik! Det hade aldrig gått ner hos mina barn, de är superkräsna när det gäller nyttigheter!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahahaa Jaaaa är nog så!!! Får flytta till en liten lägenhet. Ja hon gillar det IBLAND. Puss

 2. Stackars dig. Jag förstår verkligen din panik när ni inte fick tag på sonen. Läskigt med tankar ibland som sååå snabbt far iväg på alla möjliga läskiga håll.

  Skönt att det blev bra till slut.

  Må så gott idag
  Kram Kamilla

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa fy man kan verkligen tappa greppet så fort. Mardrömmarna kommer snabbt. .. kram fina

 3. Cina skriver:

  Min son gjorde nåt liknande för ett par år sen. När han inte kommit hem och det hade gått närmre 3 timmar sen han slutade jobbet så ringde och smsade vi flera gånger och både hans bästa polare och flickvän hörde av sig till oss och frågade om vi visste vars han var då han inte svarade på telefon eller sms. Vi tog ju för givet att han var ute då vi varken hittade hans skor eller hans cykel där han brukar ställa dem/den. Oroliga blev vi ju då han som brukar svara på sms inom en halvtimme inte alls gjorde det så när det hade gått drygt 4 timmar sen han slutade så tog vi bilen ut och letade och efter bara en kort stund så smsade hans storasyster att han var hemma och hade så varit hela kvällen. Han hade en hemsk huvudvärk och hög feber så han hade blivit hemskjutsad från jobbet med bil tidigare innan vi andra kom hem och gått upp på övervåningen (där bara han sover) och så hade han satt mobilen på ljudlöst och lagt sig och helt enkelt somnat med skorna på och då vi startade bilen (en gammal skramlig volvo) så hade han vaknat. Som väl var så mådde han något bättre i huvudet då men höga febern satt i tsm med andra influensasymptom som kom senare i några dagar till. Men visst tusan blir man orolig då de inte svarar på sms fast de är nästan vuxna.

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa eller hur!! Det räcker att dom avviker fem minuter från det vanliga förrän man blir helt galen av oro!! Stackars oss föräldrar. Och tänk på dom som det faktiskt drabbar!! Usch!!! KRAMEN

 4. Ann skriver:

  Pust! Vad skönt att inget hade hänt sonen!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa åh vad fort man blir rädd!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..