Nästa vecka bestämmer du!

När man är som jag är idag, smått PMS-förpestad och med förmåga att klara av att förgifta allt som kommer i min närhet, då är jag ingen trevlig människa. Jo, jag tycker att jag är skittrevlig, men omvärlden delar inte min åsikt direkt. Hur blir du vännen, ett åskmoln, en som får gråtsjukan, godisvrak eller märker du inget alls?

En sak jag märker av pms:en på är det dåliga bloggflödet. Det finns inte. Så nu lämnar jag över bloggmakten till dig! Skriv ett förslag på ett ämne du vill veta vad jag tycker eller tänker eller annat.  Jag behöver SJU ämnen att blogga om till nästa vecka. Skriver du inget förslag på ämne, nä, då blir det inte heller något bloggande från PMS-monstret som skriver det här… Skriv ditt förslag! Du behöver alltså INTE skriva sju (om du inte vill förstås)!

Så shooooooooot! Ge mig en massa intressant teman som kommentar

 1. Otrohet, botox/fillers, självkänsla, matinspiration, dagens Fnulan (precis som dagens Mira), curla tonåringar….Kram

 2. Semestertips för oss med en ettåring! Vi skulle vilja åka till Skåne/Danmark (hårfin gräns va?) Vilka ställen är fina! Vad får man inte missa o vart ska man bo?

  1. Ja bra!!! Jag gillar att ge restips!!! Kram Och du.. akta dig att skämta om att Skåne är danskt när du är här =)

 3. Jag vill gärna läsa mer om din viktresa, både fysiskt och psykiskt. Är du ”färdig” nu och hur äter du nu för att hålla vikten? PS: vilken resa du gjort, kram Anna:)

 4. Å spännande!
  Vet att du varit inne på området tidigare, men kanske något inlägg i samarbete med Cornelia om hur man får en bra relation med sin tonårsdotter?

  Kanske något om hur bloggen kom till?

  Drömmar?

  Ska bli spännande att se vad det blir för något under kommande vecka! Kram

 5. Jag skulle så gärna vilja veta mer om dina operationer och hur du äter och tränar nu efter din viktnedgång för att hålla vikten nere.
  Tack för en superhärlig blogg förresten!

 6. Jag skulle gärna vilja veta lite mer om ditt arbete och din karriär. Skulle också gärna veta mer om din ”viktresa” eller vad vi nu ska kalla den.

 7. Men… kommenterade ju här innan idag… försvann min kommentar..? Hmm, vad skrev jag nu?!

  Jo, du har ju varit inne på ämnet tidigare, men kanske kan du och Cornelia tillsammans skriva något om hur man får/har en bra relation med sin tonårsdotter.

  Berätta gärna om hur det var när du startade bloggen.

  Och så var det något mer som jag har glömt nu.. Kanske återkommer 🙂
  Puss!

 8. Kan du inte skriva pm vårdföretaget du och din mor driver. Inget utlämnande av klienter naturligtvis utan mer sakligt, företagets inriktning, historia osv .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..