Att börja om igen 

---I samarbete med ItrimTriangeln---

Jo men så är det ibland, man får bita i det sura äpplet och börja om igen, eller stoppa pausen och hoppa upp på hästryggen på nytt. Och det har jag gjort idag. Jag klev ur bubblan, jag mötte sanningen och verkligheten och tog tag i den. Det var inte så farligt. Bara lite!

Japp jag har gått upp 4 kilo. Men vet du, jag bryr mig inte för den där siffran är inte så viktig. Det viktiga är att jag vet varför och att det har varit ett aktivt val och mitt beslut att det får vara så. Men nu är jag på g igen =) Och jag är skittaggad! De fyra månaderna jag har pausat från vännerna på Itrim Triangeln på grund utav sjukdom i december, jul, nyår, skit-i-samma-januari och sedan efter operation i 8 veckor är slut nu och de där kilona spelar mig ingen roll för jag mår så himla bra. Dom försvinner snabbt igen.

Idag var det min första gruppträff på Itrim på TRE månader! Nu känner jag lyckan i magen igen. Jag är glad för att jag efter åtta månader med Itrim Triangeln fortfarande inte gett upp och tror banne mig att jag klarar det livet ut. Jag har hittat min livsstil!

Nu ska jag träna bort de negativa hjärnspöken som finns, tankar som säger att jag kommer att bli tjock och misslyckas igen. Nu tar jag över kontrollen på mina egna valda sanningar för att få ett inre beslut som skapar ett positivt beteende och i sin tur ger ett bra resultat både psykiskt och fysiskt. Tack för insikten Matilda! Och till dig som inte förstår mitt flum- förlåt!

Nä, nu säger vi FUCK YOU till vågen och litar på den inre känslan. Den som säger att man mår bra oavsett siffra på vågen.

Matilda lät oss titta tillbaka och fundera på vad som hänt längs vägen. Det är bra att göra det emellanåt!

Fina tjejer Jessica och Anna-Lena! Så gott med goda vänner som stöd och pepp!

Hur går det för dig vännen?

 1. Elin skriver:

  En kämpar till…. Nu ska jag tillbaka och gå ner till min målvikt, där jag mådde så bra och hade hittat en bra balans med vardagsmotion, träning, bra kost o lite lyxigare dagar 🙂 Så fort jag mår dåligt ”tröstar” jag mig med mat… Så jobbar mycket med min självkänsla just nu!! Härligt o läsa dina inlägg och bli extra peppad, tack!!

  1. Fnulan skriver:

   Usch ja det där tröstätandet… Om man skulle ta reda på varför man har det… Vad kul att du kan komma in till mig och bli peppad!!! Då blir jag glad!!
   Kramen fina

 2. Åsa H skriver:

  Jag går ner så långsamt så ofta väger jag mig inte, jag menar det syns ju när vikten går nedåt ändå :-))

  Nu ska jag inte väga mig alls, jag tränar istället och då blir det lätt fel tycker jag, stor risk att jag psykar mig själv!

  Säkert bättre att ha något favoritplagg att komma in, det som räknas är att aldrig ge upp, eller hur 🙂

  Trevlig helg!

  1. Fnulan skriver:

   Ja men exakt!!! Jag har ju kommit på det nu! Duktig du är! Kramen och detsamma!

 3. Sofie skriver:

  Hej Fnulan,
  Jag ska på min första infoträff på Itrim om en vecka. Samtidigt som jag ser fram emot det så är jag livrädd, tänk om jag inte lyckas (denna gången heller…). Lite nyfiken, hur gjorde du dina första veckor och hur lång tid tog det för dig att gå ner dina kilon? Har ca 18 kg som ska bort och vill att det ska gå snabbt. Samtidigt undrar jag hur man får ihop det sociala livet och måltidsersättningar? Tacksam om du vill berätta mer om din resa.
  /Sofie

  1. Fnulan skriver:

   Det ska jag absolut göra! Du kommer att bli jättenöjd med Itrim!! Jag LOVAR! Och du kommer att lyckas! Skapa positiva tankar istället!! Kramen

 4. Marie skriver:

  Vilket slags program går du nu, tremånadersvarianten? Eller har du pausat från ditt tidigare medlemskap?

  Själv har jag ”snart” avverkat första året, är i valet o kvalet om jag ska välja år två också. Ibland känner jag lite att faran med Itrim är måltidsersättningarna, de finns ju alltid att ta till;)

  1. Fnulan skriver:

   Jag har ett år, så jag har ett par månader kvar. Jag pausade aldrig eftersom jag ville ha kvar tjejerna och orka med ”pausen”. Ja det är en fara, men den får vi komma över eller hur! Det klarar vi =)! Kram

 5. Sofie skriver:

  Ja skit i vågen, de som spelar roll är hur man mår. Du klarar detta utan problem är ja säker på

  1. Fnulan skriver:

   Exakt!! TACK för att du tror på mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..