Speedmingel

Jag måste ju berätta om mitt speedmingel. Det gick så fort så att jag inte ens hann ta fram kameran! Jag har fått låna kort från Bloggmingel istället =) Tyvärr blir det så när man har för mycket i huvudet, vill vara med överallt och dubbelbokar sig. Jag ville så gärna få säga hej till många av mina favoriter på Bloggminglet så jag sprang in en timme för att kramas med dom i alla fall.

Detta var Käthe och Annas andra Bloggmingel på Scandic Triangeln. Det var jättekul att det var nya företag på plats och flera bloggare jag inte känner. Precis som förra gången var det en skön stämning och nätverkandet var i full gång.

Sandy, Cecilia, jag och Elisabeth. Cecilia och jag har träffats innan på ett event med Kiviks musteri. Jag hade såklart på mig me&i =)

LoveNepal är en Välgörenhetsorganisation som var på plats. Detta är en helt ideell organisation som gör allt i sin makt för att ta kontrollen över barnsexslaveri. Eldsjälar!

En av mina samarbetspartner, underbara kära Janeth från Fyrklövern! Vi har så mycket att prata om och på fem minuter hade vi hunnit med en del planering inför hösten <3

Detta är Mattias som är restaurangchef på Scandic Triangeln, och sidan om står MIN fotograf Jens =)

Såklart var världens bästa me&i på plats och finaste vännen Marita! Jag hade det så stressigt så jag hann inte ens ta foto på oss!

Denna härliga tjejen från Galderma har jag gjort en del samarbeten med också, till exempel har jag ju gjort Skinboostern med hennes produkt från Restylane. Jag ska snart berätta resultatet för dig om hur det gick när jag var hos Joanna och gjorde det.

Dessa härliga tjejer Anna och Käthe som står bakom Bloggmingel.se. Dom är otroligt proffsiga och seriösa och vill verkligen medverka till att lyfta fram ett samarbete mellan bloggare och företag. Jag älskar att det är det som står i fokus och inte att locka med en goodiebag eller annat. Hit kommer de som vill utveckla sin blogg eller samarbete med en bloggare. Du får hålla utkik för snart kommer dom till Göteborg!

 

LOADING..