Präktiga morsan slår till på stort 

Herregud vad farao hände, präktmorsan tittade fram idag och jag blev lika chockad som min dotter. Jo, men plötsligt så händer det. Så där bara, nu klappar jag mig själv på axlarna och ler förnöjt . Jag hade egentligen tyckt att ett diplom borde vara på sin plats. Kan du skicka ett?

Vad jag har gjort som är så bra? Jo, jag har ”pärlat” med dottern i fler timmar. Och inte vad som helst.. Vi har gjort en prislista.. Kolla….Vad sägs?

img_0297.jpg

Hahaha ja, jag är inte världsbäst på det men jag hoppas att det syns lite vad det är i alla fall. Mira ha gjort hamburgarna, jordgubbarna och isglassen. Så skyll inte på henne om det ser förskräckligt ut. Priserna har hon också bestämt.. lite väl dyrt kanske?

Hennes lekstuga har nämligen blivit en ”affär-kiosk” och den hade premiäröppning idag. Jag önskar HETT att vi fick tag på en GB-glass-gubbe! Eller några vimplar att hänga ut. 

Tjusigt va?

Men var är alla kunder??

Jag ställde såklart upp och shoppade <3

Bloglovin

 1. Jenni skriver:

  Hoppas den kiosken är öppen om jag passerar. Hamburgaren såg mumsig ut ?.

  Hoppas ni har lika underbart väder som jag här i Västmanland ?

  1. Vi har underbart väder!! Skönt att läsa att ni med får njuta! Vi bjuder såklart! Kram

 2. Eva n skriver:

  Åh så mycket fina ”bakverk” Mira har i sin affärs-kiosk! 🙂
  Prislistan var jättefin!

  1. Hihi vi gjorde så gott vi kunde =) Mira var grymt duktig! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..