ANNONS

Präktiga morsan slår till på stort 

/

Herregud vad farao hände, präktmorsan tittade fram idag och jag blev lika chockad som min dotter. Jo, men plötsligt så händer det. Så där bara, nu klappar jag mig själv på axlarna och ler förnöjt . Jag hade egentligen tyckt att ett diplom borde vara på sin plats. Kan du skicka ett?

Vad jag har gjort som är så bra? Jo, jag har ”pärlat” med dottern i fler timmar. Och inte vad som helst.. Vi har gjort en prislista.. Kolla….Vad sägs?

img_0297.jpg

Hahaha ja, jag är inte världsbäst på det men jag hoppas att det syns lite vad det är i alla fall. Mira ha gjort hamburgarna, jordgubbarna och isglassen. Så skyll inte på henne om det ser förskräckligt ut. Priserna har hon också bestämt.. lite väl dyrt kanske?

Hennes lekstuga har nämligen blivit en ”affär-kiosk” och den hade premiäröppning idag. Jag önskar HETT att vi fick tag på en GB-glass-gubbe! Eller några vimplar att hänga ut. 

Tjusigt va?

Men var är alla kunder??

Jag ställde såklart upp och shoppade <3

Bloglovin

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00