Tjockdemornas stryptag om halsen

---I samarbete med ItrimTriangeln---

Hej du vackra bloggläsare! Är det bra med dig? Här är det lite si så där faktiskt. Jag har tappat det där med att tänka positivt med en livsförändring. Det känns bara skitjobbigt och krävande. Jag vill inte mer. Jag vill bara vara som alla andra. Jag vill vara nöjd med läget som det är.

Jag vill kunna äta minst en mjukglass om dagen, jag vill kunna smygäta när familjen gått och lagt sig och jag vill kunna vräka i mig hotellfrullen utan att blinka.

Jag vill inte gå runt med tanken på allt jag inte kan..

Jag vet att jag verkligen behöver min coach Amanda på Itrim just nu, men det tar så mycket emot att gå till henne för samtal eftersom det återigen känns som att jag svikit både mig själv och henne genom att inte göra som jag borde. Jag vet att hon inte blir besviken på mig, hon vill mig bara det bästa. Ibland undrar jag varför jag inte själv vill det.

Hur många gånger ska man behöva ”ta nya tag”? Och hur många gånger ska man känna sig som en dålig människa för att man har en svikande karaktär? Nä det är inte BARA att börja om. Varje gång jag gör det är det för att jag känner mig misslyckad.  Jag är allt utom misslyckad, jag har lyckats, men tjockishjärnan säger något helt annat.

En dag ska jag väl ändå vinna över demonerna?

Puss och tack för att du finns <3

Jag tar fram ett kort för att se det jag inte ser….

wpid-img_20151101_192506.jpg

 

 1. Fina fnulis jag förstår dig precis! Jag har nu slutat med allt vad banta heter och bytt ut det till att ta bra beslut varje dag. Försöka att inte se ner på mig själv och hela tiden peppa mig själv! Välj vilken bulle du vill äta istället för att nej inte nu och istället blir det tio! Så är de för mig iaf. Försöker oxå lyssna mer på min kropp, när är jag mätt, egentligen hungrig osv. Jag hejar på dig!! Du är så enormt fin inifrån och ut, en så stor förebild för mig! Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Malin, Malin…. Tack!!!!!! <3 Och vilket vackert namn du har!!! Kram

 2. Fina. Dessa dumma och jobbiga tankar. Sätt inte sådan press på dig själv. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jag ska försöka!!! Tack för allt pepp du ger!

 3. Stina skriver:

  Fina fina härliga du.
  Du är grym som åstadkommit ditt nya jag.
  Jag vet att man väll äta mjukglass varje dag och dricka bubbel också varje dag:-)
  Men då får vi tänka att det känns mycket bättre om två dagar och man är värd den glassen eller bubblet.
  Kram på dig härliga du.

  1. Fnulan skriver:

   Helt rätt…. så varannan dag är okej =)))) Snälla säg JA!!! Kramen

 4. Madde skriver:

  Ibland är bara så svårt. Jag är den första att skriva under på det. Men har lärt mig att det är ok med svackor, och det är bara att ta tag i det igen.

  1. Fnulan skriver:

   Ja man kommer väl igen va?? kramen

 5. Du måste sluta se det som ett misslyckande!! Jag tror att det är något man får jobba med hela tiden, vissa av oss kan inte äta en mjukglass om dagen utan att gå upp i vikt. Då får vi välja – antingen gå upp i vikt eller välja vilka gånger vi vill äta den där mjukglassen. Tror inte att det handlar om att bli ”klar”, för den dagen målvikten/formen är nådd kommer arbetet att hålla det att kvarstå.

  Men visst håller jag med! Vill också kunna äta en glass med barnen en helt vanlig tisdag eller ta en spontan fika…

  Kram fina du!

  1. Fnulan skriver:

   Du är allt för klok!!!!! Fika bullar chips och godis…MUMS… Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..