Är du laddad? Jag och Mira är supertaggade och räknar ner minuterna tills cirkusen börjar. Jag måste säga att det är många bra låtar i årets upplaga av Eurovision. Mina favoriter är Frankrike, Ukraina, Lettland och Australien. Ja, där är låtar som jag misstänker kan vinna (Ryssland) hela skiten men dom är inte mina favoriter för det =) Vem håller du på?

Igår bjöd jag på en otroligt god paj! Basen var rabarberpaj men jag lade till en massa extra 🙂 Under bilderna kan du läsa recept.

Jag blandade förra årets frysta rabarber (cirka 7 stjälkar) som tinats upp och rabarbersaften borta. Sen lade jag till 1 dl blåbär och 1 dl hallon som också tinats upp. Gör en blandning med 1,5 dl socker, 2 tsk vaniljsocker, 1 dl potatismjöl och blanda sedan i bland bären. Lägg allt i en ugnsform

Fördela allt i formen och ställ in i 225 grader cirka 25 minuter. Jag tog ut efter halva tiden och rörde runt smulpajen så att allt blev brunt. Jag har ju så tjockt täcke så det behövs =)

MUMS!!!! Smulpajen blev knäckig MUMS

 1. Madde skriver:

  Mina favoriter var Ryssland och Australien. Trodde Frans skulle hamna som 5a eller 6a och fick rätt 🙂
  Här njöts det av ostbricka och bubbel till mellon precis som det ska vara 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Ja men visst blev det bra i toppen!! Ja gud vilken kväll!! Kramen

 2. Annica skriver:

  Hej, ser mycket gott ut, har oxå gjort paj idag och något som är ännu lättare är att smälta smöret och sedan ner med allt annat i kastrullen och röra runt till en härlig gegga, smaka av såklart ? och bara bred ut över bären, gärna ringla lite sirap över och njuta tillsammans med mycket vaniljsås!! Hoppas rätt låt vinner, kram!

  1. Fnulan skriver:

   Ah smart!! TAck för det tipset, måste testa!
   Kramen

 3. Pajen ser jättegod ut! Mina döttrar är också väääldigt peppad inför tävlingen ikväll. De brukar sova vid tiden för att det börjar…så det vara lätt speedade barn som ska försöka hålla sig vakna. Chips, gurka och dipp kör vi med?

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa bra med sockerkickade ungar =))) Kramen

 4. Nina skriver:

  Här är vi taggade till tusen inför mellon ☺ Jag, fyra barn och kan du tänka dig… till och med mannen är taggad ?? Vad fan hände lixom!!?? ?? Så nu står han och förbereder världens tacobuffe med 2 av 4 barn och jag sitter här och njuter med ett glas Fanta ☺ Tror han ska få läsa ditt pajrecept för det såg sjukt gott ut!

  Vi tror på Australien, Ryssland och Sverige! Hej Mellon! !

  1. Fnulan skriver:

   HAHAHa låter som en perfekt kväll! Varför blev man inte inbjuden?? Jo Ryssland är en hatlåt för mig.. Gillar den inte mest men inser att det kan bli en vinnare. Hur ska det gå med Eurovision i Ryssland liksom?? Kramen och NJUT

   1. Nina skriver:

    Åh du är välkommen närsom ? Ja tyvärr är det mycket politik och haters när det gäller levnadssätt i Ryssland när det är melodin det handlar om ikväll. Tidigare var det OS. Men det suddar vi bort och njuter av all spänning. Och här slår vi vad om vem som somnar först: Minstingen, tonåringen eller vi gamlingar ??

    Kram och njut ☺?

    1. Fnulan skriver:

     Vem däckade först då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..