ANNONS

Fyra bejbs och Spirit

/
---Pressresa i samarbete med Stena Line---

God kväll kärlek. Hur har du det? När du läser detta sitter jag i bilen på väg till Karlskrona. Nä, jag lovar att jag inte skriver under tiden som jag kör =) En fördel man har som bloggare är att man kan fuska med att skriva inlägg i förväg och till och med publicera automatiskt =)

Nu ska jag iväg med tre fantastiska brudar på en trevlig helgtripp Åse, Diana och Carola. Tre vackra och fagra brunetter, å så jag… Vi åker till Polen med Stena Line från Karlskrona och naturligtvis ska du få följa med på resan i Sopot/Gdansk. Ett av mina absoluta favoritställen. Jag har kollat minst  10 gånger att plånboken är med =)

Men vi börjar med en natt på båten Stena Spirit och en del vin kan jag tänka mig.

Ses ”over there” i morgon <3

Vi hade en underbar dag på Skånes Djurpark i alla fall 🙂

image

image

image

image

image

Denna resa sker i samarbete med Stena Line & Promorskie

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00