God morgon

TACK för alla kommentarer om hjälm situationen, det var som jag trodde. Och tydligen är jag ingen hönsmamma =)
Idag vaknade jag med huvudvärk, skit! Jag får alltid en släng av migrän när hormonerna och åker virvelvinden i kroppen och spelar en symfoni i rött. Hormonmigrän heter det tydligen. Mjukt namn för ett helvete. Jag fick botox för ett år sedan för att lindra migränen och det har verkligen hjälpt men nu känner att det nog är dags igen. Jag ringer Joanna idag för detta är så vidrigt 🙁

Idag åker vi med våra brukare och assistenter till  Skånes Djurpark =). Jag hoppas att vädret håller i sig. Och ikväll drar jag iväg mot sydligare grader. Med eller utan huvudvärk.

Puss på dig!

  1. Diana skriver:

    Men usch fina du, hoppas du kan bota bort din huvudvärk snart och att botoxa ansiktet lite får bli en bonus på köpet 😉 Fast du är ju alltid fin oavsett vad. 😀 <3

    Ha en fin dag och lycka till med allt.

    1. Fnulan skriver:

      Hahha ja det är en bra bonus!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..