Hälsning från Hallon

Hallon det är tydligen jag det

Känner du hon- Hallon, som ätit för mycket för sitt eget bästa? Nej, jag menar inte dig!! Det är mig själv jag pratar om. Jag är alldeles full i knoppen, och kroppen det känns som att allt kommer att explodera. Det är kaos i huvudkontoret eftersom det har tillkommit så mycket intryck och händelser dessa tre dagar vi har varit iväg i Polen. Jag måste verkligen få samla ihop mig innan du får veta alla smaskiga detaljer.

Jag har redigerat 580 foton så du ska verkligen få se trestadsområdet Gdynia-Sopot-Gdansk med mina ögon. Som du säkert förstår vill familjen ha sin mamma-fru för sig själv en stund nu. Jag får nog muta mannen med massage ikväll, eller till och med lite hångel? Och vet du en sak, nu är Fnulan ett minne blott, alla bloggtjejerna döpte om mig till Hallon i helgen. Men det är en annan historia.

Puss så länge!

ps. Håll utkik på Instagram och här, kommer en GRYM tävling där vinsten är en upplevelse tillsammans med mig ds.

Hallon

En otroligt rolig sak var att Diana som var med är mina barns kusiners moster!!! Det hade vi INGEN aning om!! Galet eller hur!! Här sitter vi i en segelbåt från Sopot till fantastiskt vackra Gdansk.

  1. skriver:

    Vi funderar skarpt på att resa till Polen i sommar, så det blir fantastiskt bra med lite tips ???

    1. Fnulan skriver:

      Ja vad kul!! Ställ gärna frågor Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..