Recept: Världens godaste burgare

Idag blev det en VAB dag. Det händer nästan aldrig här hemma.

Hur går det för dig med maten vännen? Som du säkert förstår så har helgen satt igång mina sockerdemoner men nu är jag på det igen. Det är bara att ta tjuren vid hornen och kasta ut sockermonstret igen. Ungefär som när man stänger in skeletten i garderoben =)

Mannen min stöttar mig som vanligt när det gäller maten och igår fixade hjärtat min favoriträtt, fetaostbiffar. ÅH vad det är gott, speciellt när dom grillas.

DSC05456

Mannen gör såhär….. Vi har oftast kalkon, höns eller kycklingfärs, det blir inte så torrt som nötfärs, och jag känner mig så mycket nyttigare. I färsen tar maken i fetaost eller mozzarella, salt, tre sorters peppar och lite paprikakrydda. Det är allt! Sen får dom ligga länge på grillen och gotta sig. Hur mycket du vill ha av allt bestämmer du själv. Och man kan ha i en massa annat gott också, färska örter, lime eller vad man tycker om. Det är bara fantasin som sätter gränser <3

 

DSC05458

Åh jag älskar sommarens menyer! Tomat, mozzarella, fin olivolja, salt och peppar MUMS då behövs inga feta såser. Vi grillar ofta svamp istället för att ha potatis etc.

 

DSC05460

Fina älskade

 1. ÅsA skriver:

  Mums så gott! Sockerdemonen ja …ska på fest snart så för första gången på länge tänker jag hålla ut! Ska ut i skärgården med en massa smalisar, jag tänker vara skitnöjd med mig själv och min prestation !!

  Samtidigt så just den kvällen ska jag äta exakt det jag är sugen på :-))

  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Heja dig!!! Du klarar det!!! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja det var det verkligen också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..