Världsbäst till mor

På söndag kommer min favoritdag på året, det är den dagen jag får visa min mamma min uppskattning för att hon är världens bästa mamma. Jag förväntar såklart detsamma från mina barn 😉 I år var jag tidig med att köpa present till mamma (kan såklart inte visa ännu), Vad har du köpt?

Har du inte hunnit fixa något personligt och fint så vill jag tipsa om AgnesAmelia. Där finns verkligen produkter till mammor som redan har allt och underbara gåvor att få (eller skämma bort sig själv med ;)). Jag älskar att ge bort ett lyxigt ljus eller något annat mer personligt när jag ska gå bort. Hittar jag något bra och till rabatt så lagrar jag =)

Med koden Fnulan30 får du 30 % rabatt på hela AgnesAmelias sortiment (förutom på produkter under kategorin kampanj som redan är sänkta till minst 30 procent). Koden gäller till den 29:e maj kl 24.00. Om du vill ha ditt paket till mors dag så har Elin som jobbar där lovat mig att dom skickar ditt paket så att du har det på fredag om du beställer innan torsdag 09:00  =).

Happy Shopping och här är mina favoriter bland AgnesAmelias stora utbud.

DSC05439

DSC05441

Washologi har lyxiga tvättprodukter som är närproducerat och innehåller inga färgämnen eller polycyclic musk utan enbart naturliga extrakt. För miljöns skull är deras mjukmedel högkoncentrerade endast 10 ml per tvätt och närproducerade.  Den lilla sprayen är för att fräscha upp kläder som kanske hängt inne för länge och ger en god doft av lavendel.

 

DSC05445

K. Lundqvist vet du redan är en storfavorit för min del! Och vem älskar inte L:a Brukets produkter? AgnesAmelia har allt! Visst är det roligt att skämma bort sina gäster med lyxprodukter på toaletten?

DSC05447

Min favoritdoft, NYTVÄTTAT kommer från United. Deras massageljus (brinntid 40 tim.) tillverkas av ekologisk sojavax, certifierad palmolja och europeisk rapsolja och några droppar eterisk olja eller doftolja. Ljusen är inte heller testade på djur. För varje sålt massageljus skänks 5 kr till Childhood <3

 

I samarbete med AgnesAmelia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..