Fotografering och filminspelning

Hej vännen min, är det bra? Hur ser din agenda ut för dagen? Här är det fotografering och filminspelning på schemat. Det var inte det lättaste att komma upp och få på sig ansiktet. Tur att man är bland stylister hela dagen.

Nä nu ska jag ta en kopp kaffe och se hur det går för Mira hos frisören, jag lämnade nämligen henne till stackars stylisten oborstad.. smart mamma va? Nä nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av att se Mira ha kul inför kameran, jag är föräldraledig och njuter <3

Puss

tappat tandDSC05504

Igår hade vi en väldigt glad tjej som tappade sista framtanden! Perfekt inför dagens fotoshoot och filmning med me&i

tappat tandDSC05506

 1. Så kul att Mira modellar, nu ser jag lite extra fram emot hösten. (Längtade förstås redan väldigt mycket efter att få se kollektionen.) Älskar gluggen, helt perfekt.

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är verkligen jätteroligt, och VILKA KLÄDER!!! Kramen

 2. Låter som om ni har en fantastiskt kul dag framför er! Enjoy!
  Puss!

  1. Fnulan skriver:

   Jaa skitkul!! Love

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..