Hej fina, jag sitter på BBCONS konferens men vill de dig en sak.

Det är så många som mailat mig om recept på den smarriga potatissalladen vi bjöd Benjamin och Mathias på. Naturligtvis ska jag dela med mig! Jag är så trött på den där ”köpeburken” med hårda potatisbitar i. Detta fantastiska recept fick jag av en av mina goa medarbetare på jobbet.

Mannen rynkade dock på näsan när han såg den men ångrade sig snabbt när han tog första tuggan.

PotatissalladDSC05486

1 kg kokt potatis som delas  i så stora bitar du vill
1 rödlök
3 msk pesto
250 gr körsbärstomater som också delas
1 kruka färsk basilika
2 dl creme fraishe
1 burk röda bönor
Soltorkade tomater

Dela, kör ihop och njut!! Hade min man gillat kapris hade det också fått vara med!

Pussen på dig

PotatissalladDSC05496

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..