Viktiga Stockholmsmöten

Hej kära läsarvän. Nu sitter jag på tåget mot ett varmt Skåne. Jag är helt slut i rutan efter detta Stockholmsbesök. SEX  möten på en dag. Nejnejnej, inte sexmöten! Fy dig.

Morgonen började med ett hemligt möte. Jag vet att det är skittråkigt att inte du får veta allt men så är det när man är bloggare. Vi får inte berätta allt förrän avtal och annat är klart. Vi var också på två PR byråer (AWB och Mindmakers), lunchen spenderade vi tillsammans med Res och ett stort reseföretag och Modeälskarna Benjamin och Amanda var saliga efter ett besök på Lindex Showroom. Kvällen avslutade vi med middag med ännu ett stort resföretag och sedan lite utgång. Så du förstår nog att det var full rulle?

Idag har det varit konferens med BBCON (Better bloggers) och jag är full av intryck, avtryck och ideér. Du ska få de bästa bloggtipsen när jag har sammanställt dom såklart!

Nu närmar vi oss ”himma”

LOVE

DSC05582

Amanda som jobbat med PR inom modebranschen var så lycklig när hon fick besöka Lindex Showroom och se höstens kollektion.

DSC05597

Klockformade tröjor,kläder i orange, blått och smaragdgrönt prydde höstens kollektion, med fransiga kanter.

DSC05603

Benjamin och Mathilda satt och pratade med Mathilda från Lindex.

 

Men det här då!! När vi var på den fantastiska PR-byrån Mindmakers och träffade två underbara tjejer (Caroline och Maria) som jobbar där som överraskade mig med att hämta in Roy Fares. Men gud, ser du min min? Jag dog!! Och så trevlig han var. Tack fina tjejer på Mindmakers, ni fick en fnula att bli riktigt generad! Och vilket kontor, så trendigt, så rätt och en otrolig arbetsmiljö med skratt och glädje.
image

Alla som jobbar på Mindmakers bär ett sådant här armband med orden ”Get shit done”. Jag, Benjamin och Amanda fick varsitt. Och jag gillar det starkt för just nu får jag ”the shit done”

DSC05613

Sen blev det ett besök på AWB. Coolaste stället ever! Vilka märken dom jobbar med och vilka showroom!! På mötet bjöds vi på en öl och det andades nytänk och kreativitet! Härligt!

image

Kvällen avslutades med ett middagsmöte på Riche sen var vi på Berns och någon lyxig takterass =)

 

 1. Oj, oj vad du har hunnit med! Så mycket spännande!
  Puss

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa eller hur!! Snart får ni veta <3

 2. Håller med! Full av intryck, avtryck och idéer! Lämnat BBCON lite överpeppad för mitt eget bästa. Pendlar mellan att vilja sitta uppe halva natten och skriva eller att däcka någonstans påväg till sovrummet. Kul att träffa dig idag 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Nä var rädd om dig fina du! Jag var tvungen att rusa till tåget och jag hann inte säga hejdå;(((

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..