Hahahaha hur tolkar man en sån sak?

KnäppÅse… När jag kom hem igår låg här en paket från Åse. Hon suckade lite över mitt slarv med vitaminintag etc och sa att jag inte skulle klaga på trötthet och krypningar i benen eftersom det var mitt eget fel =) Och när jag berättade att jag aldrig äter fisk blev hon förskräckt! Hon såg ut som en besviken mamma i ögonen.

Så igår när jag kom hem hade det kommit ett litet paket från min vän. Hahaha så söt hon är. Eller är det för att jag ska orka shoppa och dansa mer när vi är i Flandern? Humm…det var i eget syfte hon skickade vitaminerna =)

image

Jag har ingen aning vart hon köpt dom, det får du fråga henne =) Men vitaminer finns väl överallt!

Nu är det mamma-besök så ses vi senare!
Kärlek <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..