Min och min mors paket

DSC05646

Har du firats idag? Har du firat någon? Kanske du har en mor som lämnat dig som du tänker på extra mycket idag? Jag har turen att kunna fira Mors dag med min mamma <3 Och såklart är det JAG som har den allra bästa.

Inga paket i världen kan tävla mot närvaron av mina älsklingar. Älskade ungar. Och vi var också hos mamsen och fikade. Nu sitter jag och de stora barnen och tittar på Mamma Mia. Jag känner lyckan inombords.

Men så kom jag på att det är måndag i morgon… Skit

DSC05642

Mamma fick denna kappan av mig och familjen. Hon fyllde nämligen år i går också så det blev en större paket. Hon vägrade dock att visa ansiktet på fotot, toka hon som är så vacker <3

DSC05643

Denna fantastiska jacka fick jag av Gabriel och Mira. Snyggaste ever!

Och Cornelia kom med denna läckra kuvertväskan. Hon var trött på mitt tjat om att låna hennes =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..