Fy på tv4

Fy på tv4! Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv åtta för att jag ÄNTLIGEN ska få se min vän på tv. Jag har taggat för detta i 100 år känns det som. Det roliga är att jag också fick en förfråga om att vara med i programmet men tackade nej. Tänk vad roligt om jag och Benjamin insett att vi skulle hem till varandra.

Tillbaka till ämnet och varför tv4 ska skämmas. Jo, programmet jag väntat på i 100 år heter ”Halv 8 hos mig” men visas tydligen 17:55… Så jag missade allt! Jag ville ju sitta där och skratta åt min vän. Jaja, det blev tv4 play men det kändes inte som den riktiga grejen.

Och japp, han var så duktig så! På torsdag är det Benjamin som lagar maten och han har lovat mig att servera sin meny en dag.

HEJA DIG VÄNNEN, du är skitsnygg i tv! Wifey är stolt över dig!

image

 1. Ulrica skriver:

  Jag hade också tänkt titta och såg på hans Instagram att det var 17.55, men vad jag glömde att jag stod på ett gympass precis då… så det blir play-TV även här strax :).

  Ha en toppenkväll!
  Kram Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men dumma fotboll vad lurad jag blev. Men visst var han fin!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..