Nyttigaste produkten i köket?

Fläskpannkaka LCHFDSC05478

Inlägget innehåller en recension i samarbete med Philips

Hur har du det? Visst farao är det varmt och gott men våga INTE klaga, då kommer jag och jagar dig i dina drömmar =)

Nu börjar tiden med färska bär och somriga frukter, och visst är det så att man gärna dricker lite fräschare och kalla drycker de heta sommardagarna? Hemma hos oss är det så i alla fall. I samarbete med Philips fick vi testa en råsaftcentrifug ”Juice Maker” för att jag ska kunna ge dig ett rättvist omdöme och betyg. Den som hurrade mest var Mira =) Snacka om en salig unge när hon fick göra sin egen frukostdricka!

Det tog verkligen bara ett par sekunder för en HEL frukt att bli en god juice! Resterna av frukten/grönsaken samlas i en supersmidig och stor behållare. Delarna var lätta att sätta ihop och att rengöra. Jag slängde allt i diskmaskinen förutom själva ”mosgrejen”. Det jag tyckte var en smart funktion var att du inte behöver diska emellan familjens alla önskemål på frukter eftersom det finns en pre-cleaning funktion. Det är bara att tuta och köra =)

Om jag ska säga något negativt så är det storleken, men för att slippa dela all frukt så måste den vara så stor. Så jag tar gärna den stora apparaten och sparar tid och kladd.

Tummen upp och jippie för  massa vitaminer och fräscha drinkar, och håll utkik för snart kan du bli ägare av en likadan här på bloggen <3

HÄR kan du läsa om ALLA fantastiska funktioner på Juice Makern!

PhilipsDSC05461

PhilipsDSC05467

PhilipsDSC05470

För att vi ska få ska få i oss alla näringsämnen vi behöver ska vi vuxna äta 500 gr av frukt och grönt och barn 400 gr.

 

Fläskpannkaka LCHFDSC05481

Nästa gång ska jag testa på grönsaker istället för frukt.

PhilipsDSC05473

För mer inspiration kan du kolla in Philips app ”Healthy drinks by Philips” Där kan du registrera dina intag av frukt och grönt så att du har koll  på näringsintaget.

 1. Ja den Juice mixern verkar ju vara et riktigt kap för min lilla tråkiga som jag först måste skära alla frukterna i smådelar innan jag lägger i det i mixern, ja det vore skönt att slippa allt söl och dräll över hela diskbänken helt enkelt, och rengöringen in i diskmaskinen är väl också en superbra grej, för ju lättare en hushållsapparat är att sköta desto mera blir den ju använd 🙂 Hoppas till tusen på att bli den blivande Juicedrottningen här i Norrköping 🙂 <3
  Simma lugnt!! 😉

 2. Ja himmel så gott det är med en centrifug. Har oxå en. Fast där måste man finfördela allt för att få ner. Denna låter bättre. Kan du möjligen ta ett kort på behållaren där fibrerna samlas? Är den svår diskad? Fylls den på fort eller kan hela familjen pressa innan det är dax att tömma? Morötter, funkar det med hårda grönsaker? Oj så många frågor, hoppas du finner tid.

  1. Fnulan skriver:

   Ja men visst kan jag det! Jag ska tävla ut en snart så då kan jag visa bilder samtidigt. Japp det fungerar med alla grönsaker.Ska testa mera åt dig”! Appen jag länkade till har massor med recept.
   Kramen

 3. Älskar att det är varmt!
  Och älskar att ha en juicecentrifrug – så gott att göra egna juicer! Mums!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaaa värmen och jag är ett kärt par <3

 4. Jenni skriver:

  Asså vaddå varmt….hit har äntligen solen kommit i dag då sitter jag på en kontor där ventilationen viner runt öronen så fleecetröja på. första dagen utan hällregn och storm, ska snart kliva ut utanför kontorets väggar och då lovar jag dig att nordanvinden suger tag i just mig och tar mig ännu längre bort. Muntergöken har pratat :). härligt med en juicepress, Jag har testat en sån maskin och det är gott, jag hade ofta ingefära i MUMS. Fortsätt och pressa, ett perfekt sätt att få i barnen vitaminer :).

  Önskar dig en skön kväll!!

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha ja men här är skitvarmt!! Det är i Skåne du ska bo!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..