ANNONS

Mira har ordet

/

”Hej, jag heter Mira, jag fyller 7 år. Jag har snälla föräldrar. Min mamma heter Malin och pappa heter Fredrik. Jag har en storebror och en storasyster men dom är aldrig med. Cornelia är på fest och Gabriel spelar hemska spel. Vi har internetförbud på kvällen men inte på helgen. Jag tittar på tv då. Jag tycker program är bra men inte alla. Min mamma heter Fnulan på bloggen. En blogg är att man skriver vad man tycker och tar foto.

Jag tycker om naturen. Ingen behöver störa någon annan då. Jag tycker att det är mysigt att ha hela min familj så jag slipper sitta ensam. 

Jag är rädd för döden, spindlar, kryp och att dö på Minecraft. Döden vill jag inte berätta om för jag har inte lärt mig det än. Ingen ska vara rädd som jag när dom tar sprutor.

Jag får ont i magen och jag älskar glass. Men nu räcker det mamma!”

Mira 6 år

DSC04518
34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00