Vett och etikett på möte

Hej vackra bloggläsare, vad roligt att du tittade in idag igen =)

Jag lade ut en bild på Instagram (@fnulan) igår som många ville veta mer om. Det var på ett ”Telefondagis” jag har införskaffat till jobbet. Förlåt alla förskollärare för att jag skriver dagis men det behövs inga pedagoger till detta dagiset så jag hoppas att ni förlåter 😉

Jo, jag var på en föreläsningsdag som handlade om att ha bra möten och inte ha möten för att ha möten. Förstår du skillnaden? Jag jobbar som arbetsledare för personliga assistenter och tänkte testa mina nya kunskaper igår. Jag införde alltså ett telefondagis!

Personalen såg först smått skeptiska ut när jag gick runt med min lilla korg till telefonerna. Skojar du? Är det på riktigt? Asså? Jag måste bara.. Jag var tydlig med varför detta skulle införas (dåliga möten) men jag skämtade samtidigt så dom skrattade och gav mig tillfällig vårdnad över deras små dyrgripar. Våra telefoner blir ju behandlade som om de är små bebisar som behöver konstant passning, kärlek och bekräftelse. Jag visade dock No Mercy! Jag är ansvarig för att det blir bra möten och då måste jag visa vägen dit också.

Och ärligt, vilket möte det blev.. Alla var mer fokuserade och närvarande. Problemet var när vi skulle kolla våra kalendrar… Suck då sprack det, MEN, personalen hade förstått själva grejen och lade undan sina små telefonbebisar för att sova igen när dom kollat vad dom skulle.

SUPER!!! Telefondagiset ska fram på alla våra möten i fortsättningen!

image

Haha visst är den fin! Min köptes på http://www.gr8meetings.se/webshop/ Det finns säkert flera varianter. Jag valde från deras sida eftersom halva vinsten går till Individuell Människohjälp. Känns skönt att Omtanken bidragit!

 

Såhär ser mitt kontor ut, men det ser skittrist ut på bilderna inser jag… haha förlåt!

image

image

image

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..