Varför åker vi till samma ställe en femte gång?

---I SAMARBETE MED TUI---

DSC06353

Som du vet så har jag och Fritidsresor ett härligt samarbete i år. Och varje dag tittar jag på nedräkningsappen för vår resa till Pascha Bay på telefonen. Idag står det att det är EN MÅNAD tills vi drar <3 Jag vet egentligen inte vad jag förväntar mig ska ske på appen dag för dag, men herregud vad jag längtar tills vi ska resa. Nu är guide-on-line appen snart maxad också. Där kan jag chatta med reseledarna från Fritidsresor två veckor innan resan. Smidigt!!

Många frågar varför jag väljer en resa till Pascha Bay i Alanya-Turkiet igen, jo…..
– Det är skönt att veta att det är bra och var allt är och hur allt fungerar
– Det går fortare att varva ner när du redan känner till stället du ska till
– Ett otroligt BILLIGT alternativ för sån otrolig lyx
– Vi känner oss redan hemma
– Det är ett tryggt hotell med stor säkerhet, både med vakter, badvakter och läkare
– Personalen är outstanding
– Läget vid stranden och det fina vattnet och det otroligt stora poolområdet
– Underhållningen för stora och små
– Aktiviteterna, gymet, träningen
– Maten, det stora utbudet och variationen
– Där finns allt så du slipper åka in till stan och handla. Vill du åka in till Alanya så finns det buss precis utanför som kostar 3 euro
– VÄDRET
– ALLA rum har otroligt hög standard
– Man får INTE paxa solstolar så NO STRESS
– Vattenlandet och simskola för barnen samt Bamseklubb, disco med mera

Ja, det är kanske trist av mig, men just Pascha är känt för att vara ett hotell man återkommer till om man väl varit där en gång.  Och det är vi levande bevis för!

Hänger du med? Resorna är ju SKAMLIGT billiga för nuvarande <3 

DSC06360

Denna damen längtar nog mest, speciellt eftersom pappa och Gabriel följer med oss denna gången <3

 1. Ismamma skriver:

  Låter ju alldeles underbart med sängar som har bäddmadrasser! Nu hittar jag verkligen ingenting att klaga på.
  Ska bara fixa att resa själv med dottern!
  Tusen tack för all din hjälp! Jag uppskattar verkligen att du har svarat på mina frågor och tagit dig tiden! Tror dessutom att du har fått en ny läsare av din blogg!

  1. Fnulan skriver:

   Det kommer du att klara galant!!! Heja dig!!!! Du måste berätta hur det gick sen.
   Åh vad roligt, VÄLKOMMEN hit in i värmen. KRAM

 2. Tack för ditt svar till mig på missliving’s Instagram!
  Har nu läst alla dina inlägg om Pascha Bay och erkänner mig besegrad. Det verkar vara ett fantastiskt ställe! Jag åker själv med min 10-åring, jag och hennes pappa har gått skilda vägar, så det är lite nervöst i sig. Men jag hoppas att hon hittar någon att umgås med under tiden vi är där.
  En fråga som jag inte hittar något svar på i dina inlägg är sängarna. Hur är de? Ogillar hårda sängar plus att de inte är bra för min lägesyrsel. ☹

  1. Fnulan skriver:

   Vad roligt att du hittade hit och till inläggen =) Jag har även gjort en film på Youtube =) Sök bara på Fnulan så hittar du det nog.
   Sängarna gillar jag. Där är bäddmadrasser. Säg till annars så löser dom det säkert. Hälsa från mig! Bara hojta om du undrar något mer!

 3. Anette skriver:

  Har varit där en gång, kanonhotell som låg bra, lite utanför men ändå nära. Nu är väl inte svenskar och andra jättesugna på att åka till Turkiet med tanke på det som hänt och händer. En kompis till mig var där förra veckan och har varit där i många år. Det kändes helt öde, strand och city var alldeles tomt sa hon.

  1. Fnulan skriver:

   Men fy vad ledsamt att det är så som det är idag. Ledsamt <3 Kram

 4. Inte konstigare än att åka till samma sommarstuga år efter år,
  eller sitt hus i Spanien t.ex.
  Skönt att känna sig trygg med tillvaron helt enkelt.
  Ha det jättebra på dina olika resor. Inte avundsjuk men skulle gärna
  gjort nåt liknande. Behövs det inga pensionärstestare ???? :-))))
  Hälsningar Skåne.

  1. Fnulan skriver:

   WORD!!! Klok du är!! Kramen

 5. Diana skriver:

  Vilket kul samarbete!!! 😀
  Dock skulle jag aldrig våga åka till Turkiet, många som säger att det ska man helst avstå ifrån just nu och med tanke på allt som hänt etc så är det väl därför det är billigt. För om jag går in på fritidsresor och kollar Spanienresor så finns det inget billigt alls. 🙁 Vill gärna åka utomlands detta år men betalar inte 40.000 kr för vår familj så det blir hemma i Sverige. 🙁

  Önskar er all lycka till med semester, resan och vädret. Jag hoppas att ni kommer att få ha det suuuuuperbra och njuta av semestern. Kram!!

  1. Fnulan skriver:

   Jag känner mig lugn så länge UD är lugna. Usch ja det är så dyrt därför valde vi detta, annars hade det inte blivit något alls för vår del. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..