Bloggare på Bloggresa.. haha

Honey, Aaaaaaajm hååååååååååååååååååm!

Jadå, vi överlevde men just nu känner jag mig stressad över att jag inte har kunnat prata med dig på två dagar. Jag har lite svårt för att inte få uppdatera som jag vill. Det är bloggaren inuti mig som skriker av abstinens.

Men men =)

Vi har haft det så fantastiskt underbart och som vanligt har jag och Åse skrattat från djupet av våra hjärtan. Om du kunde få vara med och skratta med oss, jag tror du skulle gilla det. Vi kompletterar varandra så grymt bra och är lika sjuka i huvudet. Jag har verkligen funnit en fantastisk vän på äldre dar. Åse, du och jag förstår vad jag menar.

Nu ska jag redigera 675 foton och fortsätta skriva om vår pressresa till Djursland. I morgon bjuder jag på fantastisk bilder men redan nu får du härliga foto som säger allt om bloggare <3

DSC06120

Det är viktigt med bra bilder oavsett väder eller selfiekompisar. Är detta en ”Kofie”?

DSC06037

Kan inte hela familjen följa med får dom följa med på andra sätt

DSC03934

Det är inte lönt att du frågar en bloggare om du ska ta kortet istället när du ser att dom kämpar med 100 tagningar för ETT bra, Det är bättre vinkel när man tar själv förstår du väl!

Kameran är vår förlängda arm

Kameran är vår förlängda arm och utan den är vi ingen. Det som inte finns på foto finns inte… (enligt vissa…)

Fin utsikt och snygga solbrillor är ett måste =)

Fin utsikt och snygga solbrillor på ett snyggt ställe med rätt ljus är ett måste =) Det tar tid ibland.. och mååååånga tagningar!

Helst vill man inte visa upp barnens tunga... men om man låter barn vara barn blir det som bäst!

Helst vill man inte visa upp barnens tunga… men om man låter barn vara barn blir det som bäst!

 1. Jenni skriver:

  Stressa inte snälla, det är sommar vi ska njuta. Underbart att läsa om era upptåg! Härligt att åka m en nära vän att ha roligt tillsammans med. På söndag åker jag en tur till glasriket m min bästa vän. Men jag kommer kolla till dig varje dag!! stooor kram

  1. Fnulan skriver:

   Ska försöka.. lovar!!

 2. Vilken fantastisk resa vi haft! Mysigt att träffa er =)
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja alldeles magiskt eller hur. Fina du, så ledsamt bara att vi inte hade mer tid tillsammans så vi kunde pratat mer. Hälsa din lilla raring Tindra med <3 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..