ANNONS

Systrarna på Solhjulet

/

Men vad galet, jag har glömt bloggen idag men vi har myst på Systrarna på Solhjulet!! Gud så skönt <3 Solen hägrar så jag prioriterar det viktigaste! Vad har du gjort? Jag välkomnade också hem Cornelia som mår mycket bättre. TACK för all omtanke! Nu är hon sjukskriven och får ta det lugnt ett tag.

Eftersom jag är världens sämsta bloggförfattare för tillfället får du i alla fall ett tips på ett av mina favoritställe. Och det ligger pinsamt nära mitt hem, 6 km utanför Veberöd och för många är det årets höjdpunkt när Systrarna på Solhjulet öppnar för säsongen. Jag har skrivit om det många gånger för, HÄR är flera inlägg.

Varje år jag kommer dit har det hänt något nytt, i år var det den fantastiska frukostbuffén! Jag njöt av otroligt bra alternativ för mig som håller mig ifrån brödet.

Ja, detta är ett unikt ställe och fullt av engagemang, kärlek och värme. Det är en Mamma, Pappa och deras barn som sköter caféet lika ömt som om det vore en liten bebis, med all rätt för detta är en liten fin juvel.

Solhjulet24

Välkommen in till denna fantastiska oas

Systrarna på Solhjulet

Solhjulet2

Här finns djur, bär och lek för barnen i massor

Solhjulet3

Jag smakade det godaste glutenfria brödet jag någonsin ätit!!! Jag ska få receptet så att jag kan dela med mig till dig också.

Solhjulet4

Frukostbuffén har verkligen blivit en succé och det är inte alls konstigt! GUD SÅ GOTT

Solhjulet7

I en villervalla av härligt och kärleksfullt i hopa plockade möbler trivs alla

Solhjulet8
Denna smoothien var underbar med smak av  hallon och ingefära

Solhjulet9

Kakorna bakas med hjälp av gästernas kakrecept och också döpta efter personen som skänkt det

Solhjulet10

s

Lekfullt och underbart!

Solhjulet15

Solhjulet19

Solhjulet20

Solhjulet21

Solhjulet22

Underbart eller hur!!!

Solhjulet23

Solhjulet25

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00