Idag var det en stor dag

---I SAMARBETE MED TUI---

God kväll kära torsdag! Hur är vädret i Sverige? Jag berättar inte om hur det är här för då kommer du att hata mig när jag berättar att det är 39 grader, strålande sol och blå himmel så jag struntar i det för din skull.

Jag tror aldrig att jag sett Mira ha så stora ögon som hon hade idag… Tänk dig att vara med om detta som barn (och vuxen!!!). Sockervadd, hur mycket du vill och gratis! Lycka eller hur <3 Något nytt för oss på Pascha Bay och så populärt!

Nu sa jag hämta henne för hon har varit på Chokladparty med @611 klubben =) Inga fina kläder var riktlinjerna så jag har mina aningar!

Puss

Pascha Bay4

Pascha Bay8

Pascha Bay9

 1. Fri sockervadd?
  Herregud så speedad min dotter skulle vara. 🙂
  Vi måste nog se till att åka dit någon gång i framtiden. Det ser väldigt bra ut.

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaa jaaaa eller hur!!! Men här springer en massa speedade vuxna med ;)Kram

 2. Kim skriver:

  Åh, vi längtar för om en vecka åker vi till Pascha bay! Jag är så tacksam för dina rapporter. Vi var lite oroliga över läget i Turkiet, men om ni vågar åka så vågar vi. Barnen är lyriska för vi bokade ett rum med direkt utgång till pool! Ser fantastiskt ut och vi hoppas det är lika fint i verkligheten.
  Fortsätt berätta om allt och vad vi bör tänka på!
  Tack för att du delar med dig!

  1. Fnulan skriver:

   Kim, här är så lugnt och allt är som vanligt! De som jobbar och bor här är inte oroliga och många pratar om att det inte var en kupp på riktigt utan lurendrejeri.. svårt att beskriva. Vad härligt att ni kommer hit då ses vi ju! Kramen

 3. Ha ha, vilken glädje med oändligt mycket sockervadd! Ser fram emot bilder EFTER chokladpartyt
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahha som tur var så var Mira lite blyg och försiktig =)))) Kram

 4. Ha ha ha, tack för den infon 😉
  Även om 39 låter lite hett 😉
  Å jisses, förstår att tösafian gick bananas idag!!=)
  Kram Anna

 5. Haha, men för en som mig som inte vill ha 39 grader så är det ”just perfect” här hemma… Eller lite för varmt kanske… 😉 Ha det fint i alla fall, snart kommer vintern tack och lov 😉 Blink-smiley… Hälsa familjen!

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha men fy för vintern!!! Jag trivs bäääättre häääääär!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..