Chokladkrig och chokladdrömmar

---I SAMARBETE MED TUI---

Gud vad hemskt,  jag har ju så mycket att berätta så jag är ju helt efter! Jaja, du får ta det som det kommer och du som inte gillar semesterinlägg får komma tillbaka om nån vecka igen.

Jodå, det var en mycket speciell Mira vi fick hem igår =) En väldoftande och god chokladälskling. Haha, men asså herre-min-gud vad ungarna får vara med om! Igår var det chokladparty för fulla muggar! Det var klubben som Mira är med på @611 som anordnade detta mellan 17:30-20:30 med mat, lek, pyssel och en kul avslutning. Det kostade 14 euro och verkligen värt det när man ser hur kul ungarna har!

Idag har vi också varit med om en underbart härlig grej, tell you later!!

När jag kom för att hämta var det värsta discot på gång!

När jag kom för att hämta var det värsta discot på gång! Jag ÄLSKAR all personal som bara ger sig hän fullständigt med barnen. Det är så mycket engagemang och glädje i deras sätt att vara med våra små mirakel!

Dom lekte dansstopp för att lägga sig ner på marken när dom var varma nog. Då lade personalen choklad på deras pannor som faktiskt SMÄLTE av värmen. Helt galet! Och ja... du kan ju själv gissa fortsättningen!!

Dom lekte dansstopp för att lägga sig ner på marken när dom var varma nog. Då lade personalen choklad på deras pannor som faktiskt SMÄLTE av värmen. Helt galet! Och ja… du kan ju själv gissa fortsättningen!!

choklad

Chokladparty8
Chokladparty14

Sen fortsatte kladdet och dansen =)

Sen fortsatte kladdet och dansen =) Och kolla in denna lyckliga unge

Chokladparty21

LOADING..