Kapten Hook och company

---I SAMARBETE MED TUI---

Ni två kära läsare som smyget er fram till mig på Pascha, gulliga ni, jag är inte farlig! Jag blir så himla glad att få träffa er, bara ni inte avslöjar för omvärlden vad jag äter och dricker på min semester 😉 Och vad jag förstått så kommer några hit på onsdag också <3

Är du trött på mitt semestertjat? Jaja du får helt enkelt köpa läget =) Detta är för att du ska få veta allt som är skitbra med Turkiet och Pascha Bay!

Igår var vi på en häftig aktivitet som anordnas av Fritidsresor (TUI) som är i Piraternas tecken och en halvdag till 100% utformande för barnens. Vi seglade ut på medelhavet och badade bland grottor och banditer!

 

Piratbåt4
Välkomna ombord på SeaAngel ArafKaptan!
Ett av alla båtar men en fantastisk sådan.

Piratbåt7

Hamnen i Alanya är så himla vacker! Har du varit där kanske? Längs hamnen ser du hela Alanya borgen från 12oo talet. Trots att jag har varit i Alanya 8 gånger har jag aldrig varit på borgen, det är kanske dags?

Piratbåt18

Vi hämtades på Pascha Bay halv nio och var tillbaka vid 13 tiden lagom för lunch. På båten kan du köpa dricka och glass samt tröjor till barnen så ta med börsen! Där är även en fotograf som tar bilder som dom sedan vill sälja.

Piratbåt22

Visst är det fint? Alanya är inte bara sol och bad utan fullt med kultur och historia.

Piratbåt26

Denna båten är familjeägd och otroligt vacker. Toaletten var tipptopp enligt mannen!

Piratbåt32

Detta trodde jag ALDRIG att jag skulle göra, men vid tre tillfällen så blev det badstopp på olika ställen. Det är en speciell känsla att bada mitt i havet och flyta runt.

Piratbåt36

Sen började äventyret för barnen- skattjakten! Det var så bra planerat och uppstyrt och barnen var i sitt esse och njöt varenda sekund. Det var en fröjd för oss föräldrar att se glädjen <3
Det började med att barnen blev ansiktsmålade, eller som i Miras fall armmålad.

Piratbåt38

Dom fick även varsin bandana så att dom kunde bli riktiga pirater

Piratbåt40

Mira ville inte ha sin, så jag fick en riktig snygging med mig hem istället <3

Piratbåt43

Där var en helt galen Pirat som klättrade längs båten, upp i taket och ja… jag vet inte vad jag ska säga.. ”Pirat goes Herr Nilsson” =) Han var GRYMT bra och spelade verkligen en roll och gick in för det med huller och hår. Barnen älskade honom och han älskade barnen.

Piratbåt44

Sedan fick barnen hjälpa piraten med att leta upp skatten på båten.

Piratbåt61

Piratbåt62

Japp, Mira utsåg sig själv som kapten på båten =)

Piratbåt63

På vägen såg man flera båtar och det såg lite roligt ut med allt ”flytande” folk! Det finns MASSOR med båtföretag i Alanya som gör liknande resor ut på havet, jag och mannen väljer dock att resa med Fritidsresor (Tui) eftersom det känns som det tryggaste. De företag de samarbetar med är under stränga kontroller och har hög kvalitet och säkerhet. Framförallt har dom guider ombord på skeppet som pratar svenska, danska, norska och finska.

Piratbåt69

Här är en av de duktiga guiderna från Fritidsresor som var med på båten!

Piratbåt70

JAAA barnen hittade skatten och blev döpta till äkta pirater, såklart fick dom ett fint diplom också. Mira sa när vi åkte hemåt med bussen att det var den BÄÄÄÄÄSTA dagen!

Piratbåt72

  1. Jenni skriver:

    Attans, borde hängt med. Det verkar så härligt!!! Kul att det är fullt ös på barnen . Hade varit så mysigt m poolhäng god mat o läskande dryck o trevligt sällskap. Må så gott o ha jättekul!! Kram

    1. Fnulan skriver:

      JA varför gjorde du inte det????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..