Favoritplatsen

---I SAMARBETE MED TUI---

Hej vackra du! Hur är det med dig? Kan du inte berätta? Jag känner mig som en stor egoist som bara vräker ur mig hur bra vi har det. Jag undrar om jag har några läsare kvar alls =)

Idag har jag varit en riktig gnällkärring. Ja jag erkänner, det är lika bra! Jag har klagat på värmen, men ärligt, klockan 10 var det 33 grader! Jag ÄLSKAR värme, men idag passade det inte mig alls. Jag var inte på humör, jag var en surkärring helt enkelt och otacksam för hur bra vi har det. Jag ska skärpa mig i morgon jag lovar.

 

Nu ska vi kolla när Stenson vinner PGA championchip.

Love u!

Fritidsresor5

Mira går på @611 klubben som anordnas av Fritidsresors fantastiska guider och hon stormtrivs verkligen. När vi har lämnat henne där får jag otroligt bråttom till mitt favoritställe, Piren. Där är det helt ljuvligt att ligga och sola! Det fläktar, det finns inga barnskrik  och det är bara ljuvligt oljud från vågorna.

My favourite place on Pascha Bay helt enkelt. Innan fick man betala för att reservera en plats där men nu är det gratis. BRA!!!

Fritidsresor3

Fritidsresor2

Fritidsresor4

Stranden är full av solstolar till de gäster som vill ligga där

Fritidsresor11

Annars kan du välja att ligga i hängmattorna!

Pascha Bay3

Eller i en av alla Gazebo som du kan reservera!

Pascha Bay2

Du kanske föredrar att ligga vid den gigantiska poolen?

DSC07118

Men detta gillar jag med, solstolarna vid vattenlandet på Pascha =))))

 1. Sanna skriver:

  Hej!

  Nyligen hittat till din blogg och ditt instagram konto tack vare att du håller i Fritidsresors instagram konto. Ska bli härligt och få följa dig. 🙂 Ni ser ut att ha det superduper skönt i Turkiet. Vågar själv inte åka till Turkiet med barnen. Aldrig varit där. Vi åker till Rhodos med Fritidsresor och Family Life hotellet Aegean Blue den 11/8. Ska bli såååå skönt!

  Har läst en hel del inlägg i din blogg och på din instagram och du verkar vara en sådan underbar kvinna. Dessutom vacker. Ha en fortsatt skön semester. 🙂
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hej Sanna, men vad roligt att få träffa dig!! Det är alltid kul med nya bekantskaper <3 Ni kommer säkert att få det fantastiskt på Rhodos.
   TACK TACK TACK för dina fina ord!!!! Kram och njut på din semester <3

 2. skriver:

  Hej!
  Gillar verkligen din blogg. Alltid lika rolig även om just Turkiet, Fritidsresor, charter inte är min grej riktigt.

  1. Fnulan skriver:

   Åh men TACK!!! Kram

 3. Jenni skriver:

  Härligt!! Jag skulle nog ha samma favvoställen som dig. Jag kan sitta hur länge som helst o lyssna på vågorna. Min dag blev allt annat än vad jag planerat. Kämpar m nära anhörigs svåra sjukdom o i dag har jag tvingats inse att det inte kommer gå vägen. Men håller ytan uppe o visar inte min Sota utan vi kämpar vidare jag tömmer mima tårar o känslor i min ensamhet. Då är det så underbart att få läsa o se era upp. Va rädd om dig o jag längtar till nästa inlägg

  1. Jenni skriver:

   Sota=sorg, jäkla telefon som väljer ord.

  1. Fnulan skriver:

   Men fina Jenni,vad ledsamt att läsa <3 Jag kramar om dig härifrån! Kram

 4. Underbart med sol värme och ledighet med familjen. Vilken brygga att ligga på. Ser väldigt fräscht yt. Själva har jag jobbat på jourcentralen några timmar och ska nu avsluta på 1177 efter min lilla rast. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Du är duktig du, och jag såg att du fått beröm i tidningen, jag blev allt stolt ska du veta!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..