ANNONS

Att träna på semestern

/
---I SAMARBETE MED TUI---

Är det inte lite väl försent att börja träna på sexpacket när man väl är på semestern? Är det liksom inte lite som att öppna julklapparna på nyårsafton? Nä det var en sjukt dålig jämförelse med träning och julklappar, jag ber så mycket om ursäkt!

I alla fall…

Här på Pascha Bay finns inga ursäkter för att INTE träna men detta är första gången som jag tränar när jag är på semester faktiskt. Jag har sagt följande till mig själv
– Inga efterrätter om du inte tränar! Och jäklar vad det tränas (jaja i alla fall två gånger om dagen- en gång för en efterrätt, två gånger för två… osv..).

Här finns allt man kan tänka sig för att kunna vara aktiv, kolla bara in detta schemat.. Visst blir man trött bara av att se den?

Piratbåt1

Men jag är med på Bodybalance och Vattengympa VARJE DAG!

Fritidsresor9

Varje morgon startar mannen på gymmet en timme, sen kommer han in och väcker mig så att jag kan gå på Bodybalance. Kan du tänka dig ett bättre ställe och sätt att starta morgonen på?

Fritidsresor1

Men asså dom här två underbaringarna Heidi och Josefin. Vilken hög klass dom har på sitt ledarskap på träningarna. Jag är GRYMT imponerad!
Varje dag har dom olika teman på sin vattengympa och jag lovat dig, jag har ALDRIG sett så många delta på vattengymnastik! Du kan helt enkelt inte motstå dessa två sprudlande energiknippen.

Fritidsresor2

Vem gillar inte Batman och Shrek liksom?

Fritidsresor4

En dag var det djurtema och en annan dag pirater på plats

Fritidsresor5
Snacka om att ge järnet! Och har du inte testat vattengympa så gör det, det är faktiskt jobbigt!!

Fritidsresor6
Alla Family Life hotell på Fritidsresor erbjuder gratis träning med Les Mills, gym och massor annat

Fritidsresor7

Fritidsresor10

Idag var det två cheerleaders på plats!

Fritidsresor3
Mannen och sonen spelar vattenpolo varje dag =)
Du kan även spela tennis, minigolf, dart, pingis, boccia och massa annat!! Med andra ord kan du få sexpacket på magen under semestern om du vill!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00