Det är sorgligt!

---I SAMARBETE MED TUI---

Skit…. en vecka av semestern här på Pascha Bay tillsammans med Fritidsresor har redan gått. En vecka kvar. Jag ska försöka glädjas åt det istället för att sörja det som varit. Jag ska visa tacksamhet åt att jag har det så otroligt bra och mår bättre än någonsin. Jag känner lugnet och harmonin och jag följer vågornas tempo och bara är utan att veta vart det bär.

Jag älskar livet. Jag är i mitt rätta element och jag vet redan att jag kommer tillbaka hit till Pascha igen och igen och igen. Jag älskar Turkiet, värmen, människorna, maten, hotellet och att bara vara <3

Det finns ingen oro här, det är bara underbart. Avståndet till Istanbul och oron som har varit är 10 timmar med bil. Det är ungefär lika långt som mellan Stockholm och Berlin. En man som arbetar på Pascha sa en sak till min man när han bad om ursäkt för något;
– Nä be inte om ursäkt, jag är tacksam för att du är gäst här i mitt land. Utan dig hade jag inte haft något arbete. 

Turkarna visar just detta i år känner jag, en stor tacksamhet för att vi inte ger upp detta paradis. Då ska jag göra detsamma, jag ska visa tacksamhet för att jag får vistas här!

DSC06825

DSC06827

DSC07385

DSC07393

 1. Det blir så mycket lättare att åka på semester när du har en egen semesterbostad i Turkiet. Du kan stanna precis hur länge du vill. Det som du behöver finns redan på plats i sommmarbostad så du behöver inte mycket förberedelsetid. Allt du behöver göra är att köpa biljetten och transfern, packa de kläder du behöver och sedan är det bara att ta sig till flygplatsen. Om du vill ha en lättillgänglig semesterbostad i Turkiet, kontakta Summer Home Real Estate.

 2. Carita skriver:

  Ta hand om vårt Pascha Bay

  1. Fnulan skriver:

   Det kan jag lova att vi gör!! Kramen

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa och bada måste man i denna värmen!! kramen

 3. Sanna skriver:

  Så vackert och fint skrivet Malin. <3 Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack Sanna!!!! Kram

 4. Anne skriver:

  Jag o min familj är jyst nu på detta hotell. Men har inte sett dig o din familj. Men jag är värdelös på att känna igen människor 🙂
  Nu njuter vi av de sista dagarna, vi åker hem på lördag 🙂 Väl mött!

  1. Fnulan skriver:

   Ah men vad kul!!! Jag sitter alltid vid stora trappan och solar, det är min man i rullstol =) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..