När ens dotter äntrar scenen

---I SAMARBETE MED TUI---

Men du, ibland blir man så stolt så man bara dör liksom. Du vet vad jag menar va? Igår var ett av alla ögonblick som jag stolt satt men tårar i ögonen för något av mina älskade barn. Det behöver inte vara något speciellt, det kan vara ett foto eller annat men igår stod Mira på scenen. Jag trodde ALDRIG att hon skulle våga men det gjorde hon minsann….

All eloge till Fritidsresor som gör allt för att barn ska få växa i en uppgift som till exempel på scen och att få dom att våga! Tänk för ett barn att stå där och känna lyckan inombords. Åååå kärlek!!!

scen1

När Mira tidigare på dagen fick frågan om hon ville utmana någon av guiderna i något vrålade hon LIMBOOOOOOO 

scen2

Och det gick som en dans.. Ja, jo men ja…på Mira sätt..kanske inte på Limbo sätt 😉

scen3

Heidi ställde upp som tuff motståndare som du kan se…. men vinnaren….

scen4

Blev såklart MIRA!! Kanske med lite fusk men hon var värd priset på grund av att hon var så sjukt modig!!

scen6

På dagen så hade Mira också övat med ”Born to move”. Då får barnen chansen att träna på en dans och sedan visa på scenen på kvällen. KUL och Mira gav järnet. Tyvärr så krockade uppvisningen med pyjamaspartyt men hon får visa på scenen en annan dag. Återigen, härligt att barnen får möjligheten!!

born to move1

born to move3

born to move4

born to move5

Det är viktigt med en snygg avslutningspose och lite avslappning.

born to move6

born to move7
Jag har sån tacksamhet mot den fantastiska personalen som tar hand om våra barn som små juveler <3
born to move8

 1. Jenny skriver:

  Jag förstår känslan du beskriver. Stora och viktiga känslor. Så fin hon är er Mira Fortsätt njuta av er semester tillsammans. Puss å kram

  1. Fnulan skriver:

   <3 Fina Jenny!!! Kramen

 2. Berith skriver:

  Hon är helt underbar din lilla dotter Älskar att läsa om henne

  1. Fnulan skriver:

   Tack Berith!!! Kram

 3. Hej Malin 🙂

  Vilken underbar semester ni har.. 🙂 Man måste få skryta om sina barn och känna sig stolt så man spricker…. De är våra små ögonstenar
  Detta är första gången någonsin jag skriver svar till en blogg … Har följt din blogg rätt länge nu.. Älskar o följa din ärliga och naturliga vardag…
  Njut av solen i Turkiet
  Det vräker ner här i Dalby ….
  Jag undrar Malin du har gjort operationer hos Teres kliniken…
  Jag gjorde min första bröstoperation på Plastikkirugicentrum. Dom har ju nu blivit akademikliniken. 2012 kontakta jag dom för min ena protes hade gått sönder genomgick då en operation som som jag fick göra om… Blev inte nöjd. Nu har mitt andra bröst strulat och känner inte något förtroende att kontakta dom igen. Så jag tänkte höra med dig vad hette din läkare på Teres kliniken som opererade dig? Tack för en fantastisk blogg och njut av solen och din fantastiska semester:)

  Kram Malin

  1. Fnulan skriver:

   Hej Malin med det vackra namnet =) Vad rart av dig att du skriver, det är alltid roligt att prata med er. Usch med vädret hemma då!! Jag tar med solen hem. Du ska ABSOLUT gå till Tereskliniken!!! Gie fixade mina bröst och hon är UNDERBAR!!! Dom är lika bra alla som jobbar där så det spelar ingen roll. Hälsa från mig så tar dom hand om dig på bästa sätt.
   KRAM och tack snälla för fina ord!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..