Underhållning

---I SAMARBETE MED TUI---

Som vanligt så är det otroligt mycket underhållning när man åker på (fd. Blue Village) Family Life med Fritidsresor. Och naturligtvis är det så i år igen. Konceptet är förändrat till en viss del. Underhållningen är mer ”engelsk” än skandinavisk. Svårt att förklara vad jag menar med det, men det är inga schlagerbeats som denna frun älskar att applådera i takt till.

Den stora positiva förändringen är att det inte är samma shower varje vecka utan varje kväll är det olika. Det är också underhållning varje kväll samt att guiderna har en kväll där det är dom som står för en underbar show.

underhållning1

Det är härligt att se denna skara ge järnet på scenen, vilka goa guider!!!

underhållning2

Guidernas show är faktiskt min favoritshow för veckan som gott. Så himla mycket glädje och glada skratt!

underhållning1

Detta är underhållningsgänget på Pascha i år. Otroligt duktiga! Olika shower och full rulle var dag från morgon till kväll. Jag förstår inte hur dom orkar! Jag blir trött bara av att titta på.

underhållning2

underhållning3

Miras höjdpunkt på dagen är showen som börjar 21:00 och håller på till cirka 21:45. Sen fortsätter kvällen i poolbaren 22:00 med Karaoke eller minishow. Och är inte det intressant så kan du titta på bio på piren under stjärnorna.

underhållning4

Många undrar hur det är med Bamse egentligen i det nya konceptet. Jo, det är så, han syns mindre men det jag saknar mest är Bamses kompisar Lille Skutt och gänget. Det är fortfarande parad varje dag men det är inga Bamseshower som innan. Tyvärr så saknar många som är här och vana vid Blue Village Bamsekonceptet men vissa delar finns med, och det har kommit annat för att kompensera det som är borta. Jag ska berätta om det i ett annat inlägg.

underhållning5

Denna showen skrämde Mira lite =)

underhållning6

underhållning7

Jennifer, duktiga Jennifer! Vilken pipa hon har!!

underhållning8

 1. sOfie skriver:

  Hej! Vi ska åka med Fritidsresor till Rhodos i september och jag blev lite förvånad och besviken när du skriver att det är mycket mindre Bamse än tidigare:( Det har jag inte alls förstått. Våra barn är små och har därför inte heller upplevt något annat så vi hoppas de ska bli nöjda. Syns Lille Skutt och Skalman inte alls? Inte ens i paraden? Vet du om det brukar finnas någon skandinavisktalande personal i Bamseklubben? Vill ju inte gärna lämna mina barn till någon de inte kan kommunicera med. Hoppas du kan berätta mer! Så intressant att läsa om era upplevelser. Ser ut som att ni har det toppen!

  1. Fnulan skriver:

   Ja du Sofie, det är så.. men jag ska berätta i ett annat inlägg om det för där är annat som är bättre faktiskt! Det finns svensktalande i alla klubbar =) Men som sagt det kommer ett inlägg. Kram

 2. Anna skriver:

  Roligt att se lite nya bilder från Pacha Bay, vi var där när barnen var små för några år sedan. Tonen i texterna är lite väl insmickrande, man kan tro att hotellet håller på att konka och att du förtvivlat vill locka dit folk å deras vägnar. Jag hoppas att det inte är så för det är ju ett väldigt bra hotell :o)
  Ha en fin semester
  /A

  1. Fnulan skriver:

   Hej, vad kul att du varit här. ÅH nej, så är det inte alls!! Jag har varit här fem gånger så jag menar verkligen varje ord jag skriver. Detta är ett otroligt populärt hotell och alltid fullbokat så risken är väldigt liten för att det skulle ske. Jag önskar bara att alla kunde få uppleva hur bra det är här och det är svårt att få med det i text! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..