Swim-up

---I SAMARBETE MED TUI---

Jag har gått och glott snett på huset bredvid vårt på Pascha Bay. Du vet så där tramsigt surt som en liten barnrumpa som inte får som hon vill. Det är jag det. Våra grannhus är nämligen ”swim-up” hus. Blä på dom 🙁 Jag är avundsjuk och löjlig, men det är de rummen som ryker alldeles först av alla och nu när du ska få se bilderna förstår du varför.
Våra två anslutningsrum är precis likadana men har en vanlig uteplats och inte så dålig den heller.

Pascha Bay18

Japp…. kvällssol och direkt utgång till en egen privat pool…
Dom är faktiskt inte mycket dyrare än en vanlig markterass det trodde jag. Har du mindre barn kan du få en grind till uteplatsen.

Seaturtle45

Seaturtle46

Snyggt, modernt och fräscha rum!

Seaturtle47

Haha vad dum jag kände mig när jag surade för att det inte fanns tv på rummet men det är den stora spegeln som är tv! Och där sitter även ett xbox och USB uttag så du kan ta med dig filmer hemifrån om inte alla kanalerna räcker som redan finns.

Seaturtle49

Utsikten från rummet är inte helt fel..

Seaturtle51

Seaturtle52

Seaturtle53

Seaturtle58

Ja..  det passar min livsstil tycker jag =)

Seaturtle59

Detta sminkbordet har Mira belamrat med dockor och annat =)

Seaturtle60

Extrasoffan där små kottar kan sova på

Så vad tycker du? Ser det inte härligt ut? Förstår du att jag inte vill hem eller?

 

 1. Elina skriver:

  Hej ! Hittade din blogg och bara njuter av bilderna. Vi skall till pascha bay i augusti . Vet du om rummen ser likadana ut , inredningsmässigt ? Såg så himla fint ut , vi bokade markterass men ångrar lite nu att vi inte valda med egen pool Vore jätte snällt om du kunde svara tillbaka

  1. Fnulan skriver:

   Hej Elina, Välkommen =) Jag ska dit den 22 juli till den 12 augusti, då ses vi kanske =)
   Nä alla rum är inte likadana. Det finns olika sorters så kolla vad det står på er bokning. Jag hade gärna också tagit poolaccess men det är svårt eftersom vi har rullstol med oss.
   Fråga på du, vår 7:e gång vi åker dit nu
   KRAM

 2. Anländer till pascha bay om en vecka… Har lyxat till det med swim up den här resan!!! Vi längtar så tills semestern börjar

  1. Fnulan skriver:

   ÅH det blir ljuvligt!!!!

 3. Åh vad kul och läsa om er resa:-) Vi har en resa bokad till Pascha Bay i slutet av augusti och vi har bokat ett av dessa rum med privat pool och det ser ju lika fantastiskt ut som på fritidsresors hemsida. Det var länge sedan vi åkte charter, vi reser väldigt mycket men bara reguljärt. I år kände vi dock för att ta en charter och barnen fick välja hotell och då blev det Pascha bay. Det är första gången vi åker till Turkiet och jag var faktiskt lite tveksamma till det men efter att jag läst din blogg så ser jag verkligen ännu mer fram emot det:-)

  1. Fnulan skriver:

   Karolina, du kommer INTE att ångra dig. Det är jättefint här och alla är supertrevliga!!! NJUT och berätta hur du tyckte!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..