Maten och LCHF kaos

---I SAMARBETE MED TUI---

Maten är supergod på Pascha Bay och att det finns massor med alternativ, men efter snart två veckor så längtar jag efter ”himma-mauden” (eller den maten min man lagar om jag ska vara ärlig =)). Mira är nöjd för här får hon våfflor och pannkakor med chokladsås till frulle varje dag! Jag kommer att sakna all frukt, sallad och chokladglassen samt min favorit Haydari (turkarnas variant på Tzatziki). Mannen har fått äta dom godaste kycklingköttbullarna någonsin och Gabriel är supernöjd han med. Vi har fått Tacos, Sushi, Köfte, Kebab, Lasagne, Pizza, Entrecote, Lamm, Kyckling, Fisk och ja.. allt…

Det gick sådär med LCHF livet dock, det hade gått jättebra om jag haft karaktär men den försvann efter en vecka. Dock har jag varit duktig och tränat två gånger om dagen och hållit mig till EN efterrätt och inte 10 som jag brukade…. Mannen har dock lyckats perfekt med LCHF valen.

Här ser du en SNABB film på restaurangen =)

Pascha Bay1

Det serveras en stor frukost-lunch och middagsbuffé. Och visst kan man ta ett glas rätt till lunchen på semestern?
Joakim som är chef för mat och annat är från Sverige och jag tycker att det märks på menyn! Det finns något för alla! Tänk på att meddela om du har någon allergi eller speciella önskemål så fixar dom det.

Pascha Bay2

Pascha Bay3

En av de som jag träffat på Pascha alla fem gånger jag varit där, och han är en riktig linslus =)

DSC01439

Och Ahmet har alltid full koll på vad vi dricker, detta är också en av de anställda jag träffat alla gånger jag varit där. Den svenska flaggan står alltid på bordet när vi kommer =)

Pascha Bay4

När man kommer till middagen får man alltid en fördrink

Pascha Bay5

En dag i veckan är det galamiddag, då förvandlas restaurangen fullständigt!

Pascha Bay6

Då klädde vi upp oss minsann för att matcha stolarna
Pascha Bay7

Pascha Bay8

Pascha Bay9

Pascha Bay10

Roligt att dom försöker göra det lyxigt för oss gäster <3

DSC07056

DSC01445

Och under middagen har du såklart underhållning =)

 1. Berith skriver:

  Vad snygg du är i din klänning!!!
  Det gör du rätt i att unna dig på semestern!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack!!!! Stor kram till dig

 2. Det verkar som det är ett härligt ställe att åka till!
  Roligt att de anstränger sig så en gång i vecka, vilket jobb de lägger ner 🙂

  Inga dumma tankar om dåligt samvete och sånt, det är faktiskt ok att släppa kontrollen ibland ♥

  Kramen

  1. Fnulan skriver:

   Du är klok!!!!!! Kramen

 3. Jenni skriver:

  Tack för alla härliga inlägg, jag följer era upptåg med glädje. Måste satsa på en skolresa nästa år!! Kram

 4. Sanna skriver:

  Oj så mycket god mat! 😀 Allt såg så fräscht ut. Vilken underbar och härlig personal. Förstår varför du trivs så bra på Pascha Bay. Vet inte om det var på Fritidsresors instagram konto, din egen insta eller här på bloggen som du skrev att semestern börjar direkt från det att du/ni är där. Det tar ju några dagar att varva ner och hitta rätt på ett nytt ställe. Men som du säger är Pascha Bay som ditt andra hem och då börjar semestern från det att man är på plats. Vill också ha ett sådant ställe. <3 Tack Fnulan för en fantastisk blogg. En fråga, får man önska något man skulle vilja att du skrev om?

  1. Fnulan skriver:

   Åh TACK Sanna för dina fina ord!!!!! TACK!!!! Ja det är därför jag kan slappna av direkt, underbart!!!
   KLART du kan önska ett inlägg, bara säg vad du vill läsa om så fixar jag det <3

 5. WOW vilka upplevelser ni får, och vad häftigt med galamiddag. Gillade din klänning skarpt, sååååå snygg. Får jag fråga vart du köpt den? Måste nog ta mig en tripp till detta hotell med mina barn, som skulle bli som tokiga tror jag.. Vi har aldrig varit utomlands tillsammans och detta ser ut att vara kungariket för dom. hihi..
  Nåja njut sista veckan nu ser fram emot att läsa fler inlägg..

  Kram Camilla

  1. Fnulan skriver:

   TACK Camilla, den kommer från Femme collection faktiskt =) JAAAA klart du ska hit!!!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..