Barnklubbar och nya konceptet

---I SAMARBETE MED TUI---

Många har frågat mig om det nya konceptet på Fritidsresor ”Family Life” som tidigare var ”Blue Village”. Jag som är en trygghetsnarkoman gillar inte när man ändrar bra saker men ibland får man köpa läget. Det tar lite tid att vänja sig och jag är så dum för jag har svårt att se det som blivit positivt och gnäller istället på att det inte är som det brukar.

FÖRÄNDRAT…

Skalman, Lille Skutt och gänget är inte med mer. Det är en sorg! Jag sa till Mira att dom är på Kolmården på semester.
Bamse syns inte lika mycket som innan och han har inget disco eller föreställning.
Det är ingen aktivitet efter Bamseparaden som tidigare
Det är inte samma sorts underhållning på kvällen

MEN ISTÄLLET….

Kapten T kommit till som är ganska rolig hund
Barnen har bra underhållning VARJE kväll mellan 19-20:45
Bamseklubben, @611 och Hangout är GRATIS för alla barn och SEX dagar i veckan samt TRE partyn i veckan på kvällen och alla får en tröja och drickflaska.
Babyklubben har tillkommit
Det är bamseparad VARJE dag
Det är underhållning VARJE kväll med proffsdansare men mest med ”engelskt tema”. Och underhållningen är aldrig samma trots att du är på plats i två veckor.
Och en sak som jag tycker har ändrats är att det känns som att det är fler guider på plats!

Nu kan jag bara skriva hur det är på Pascha Bay men jag tror att konceptet är konceptet och då ska det följas strikt på alla ställen. Jag har säkert missat något men du kanske kan hjälpa mig?

Så.. ja vi har förlorat vårt Bamsegäng, men vi har fått massa annat!

Pascha Bay7

Pascha Bay13

Alla älskar Bamse!!!

Pascha Bay1

Mira har träffat så många fina vänner i klubben @611

Pascha Bay13

Haft vattenkrig på stranden

Pascha Bay16

Känt gemenskap

page

Klätt in sin underbara klubbfröken Kicki i papper och tvingat henne att dansa

DSC01148

Och fått lära känna Kapten T =)

Men allt måste få ta tid, det är  jobbigt med förändringar, men det är väl för att det ska bli bättre för oss gäster och inte sämre?

 1. Jag är som du, gillar det säkra & har år efter år valt Blue Village då konceptet varit toppen!! Efter en veckas semester på en av Greklands öar men nya konceptet family Life är jag redo att överge Fritidsresor & testa Ving! Utan tvekan! Hotellet vi var på var toppen, men barnen var så besvikna på klubbarna o underhållningen -”vi fårstår ju ingenting”.. Trots att det utlovades skandinavisk personal o det fanns mer än 7 svenska barn i bamsegruppen prioriterades inte den utan hon som kunde svenska stannade i @612 med 2svenska större barn.. Jag hoppas innerligt de ändrar tillbaka! Tills dess är jag redo för Ving- ska bli spännande

  1. Fnulan skriver:

   Vad ledsamt att läsa. Jag förstår inte att ni inte hade svensktalande personal!! Har du pratat med Fritidsresor om det?
   Men fy vad synd!

 2. Sanna skriver:

  Hej Malin!

  Förstår inte varför man ändrar på ett vinnande koncept. Vi åker till ett Family Life hotell på torsdag. Har hört många klaga på att det i år är många engelsktalande Fritidsresor värdar och tidigare år har det varit skandinavisk personal. Inte roligt för dom barnen som inte är så gamla att dom kan engelska än. Att underhållningen är mestadels på engelska. Tråkigt. Där gillar jag att Sunwing har kvar sitt vinnande koncept.

  1. Fnulan skriver:

   Ja jag förstår vad du menar! Men här är det i alla fall alltid en skandinavisk talande som tur är, annars hade jag blivit tjurig 🙁
   Låt Fritidsresor veta hur du känner!!! Kramen och ha en skön semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..