ANNONS

Härliga Malmö stad 

/

Jag ÄLSKAR, ja verkligen ÄLSKAR när en stad tänker på sina invånare. Jag älskar när barnen får vara barn och att leken uppmuntras med små medel.

Jag började halv sju i morse och direkt efter att jag slutat drog vi till Malmö och Malmöfestivalen. Jag ljuger inte när jag säger att vi inte har varit där på MINST 8 år. Jag mår faktiskt inte så bra i kaos av människor. Därför passade vi på denna soliga eftermiddag då det oftast är mindre med folk.

Vad förvånade vi blev och glatt överraskade! Dofterna som man möts av är fantastiska. Glada människor som möts, umgås och njuter överallt gör att man får en känsla av att vara i det sydliga Europa. Jag tror att de flesta Malmöborna är otroligt stolta och tacksamma för en vecka med fest för alla där allt (utom maten) är gratis. Konserter med Miriam Bryant, Ane Brun, Melissa Horn, Rebecca & Fiona och Sabina Dbumba är en del av de artister jag vill se!

Det som gjorde mig varmast om hjärtat var det stora barnområdet vid Kungsparken fullt av härliga aktiviteter för stora och små; pingis, mega-såpbubblor, mega-sandlåda, cykelslalom, träklossbygge, rockringar, plaströrsbygge, trätornsbygge, teater, pizzabak, så frön, kemiskola, äventyrsbana, tipspromenad, ansiktsmålning, graffitivägg, göra popcornbägare själv och fylla på mee popcorn såklart, armbandspyssel, sagotält, fotografering och en himla massa mer!! Och allt var GRATIS!! Du kunde även fika väldigt billigt!

Mira ville aldrig hem och inte vi heller. Så underbart!! Tack Malmö stad för att ni satsar på det viktigaste vi har och att ALLA har möjlighet att delta. Här har plånbokens innehåll någon betydelse 💕💕💕

Här fick barnen testa det där med densitet på ett enkelt sätt, jag fattade inget men Mira gjorde =)

Och måla graffiti på en stor vägg, ojojoj om hon gillade det! Kanske för mycket :O

Barnen fick göra egna popcornbägare som dom sedan fick fyllda med popcorn. Det var hjälporganisationen Giving People som anordnade detta. Gå GÄRNA in och läs om föreningen HÄR för dom gör ett fantastiskt arbete för barn som lever i fattigdom här i Sverige genom att ge dom akut hjälp med mat och annat livsnödvändigt. Underbart!!!
Tänk att det är många barn som börjar skolan denna vecka och tänk att vissa inte ens har råd att ha en skolväska.. <3 Vi kan hjälpa till, vi som har….

Bordtennisbord stod utställda på den stora gröningen

Teater för alla!

Och en äventyrsbana av skogens material!

Och på vägen hem tappade någon en tand IGEN!!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00