Tandblekning Efter regn kommer solsken

---TANDBLEKNING I SAMARBETE MED AMALTHEAKLINIKEN---

 

TANDBLEKNING

Vad jag har haft problem med mina tänder denna vår men nu var det dags för att göra en tandblekning. Jag har blivit opererad, lagad och fixad. Det har varit otroligt jobbigt för mig med tandläkarskräck. Jag hade bestämt mig för längesedan att när jag väl var klar (och pank) med alla tandläkarbehandlingar ska jag kosta på mig en tandblekning för det var jag väl värd efter all misshandel i garnityret. Då dyker Kent Möller upp som gubben ur lådan och ställer frågan. Vill jag och Åse komma och testa på en tandblekning med Brilliant Smile metoden i ett samarbete? Ursäkta men har jultomten skägg?

Om Kent Möller från Amaltheakliniken ringer så är man inte rädd för att ligga i tandläkarstolen längre. Det går magiskt nog över. Kent har blivit utsedd till årets tandblekare år efter år och han har även fått Årets Brilliant Award, han är Zlatans kompis och tandblekare så japp He`s da man”!

Många undrar om det gör ont att bleka tänderna. Nä, det gör inte ONT, det är klart att det kan ila men jag kan inte säga att det gör ONT. På kvällen hade jag ett tryck över tandköttet men jag dog inte en enda gång. Det värsta för mig var mina myrkrypningar under behandlingen på 1,5 timme och som faktiskt gav mig dödsångest, men det var inte just här utan så har jag det alltid 🙁 Åse satt och masserade benen och Kent jobbade så fort han kunde men jag klarade det =) 

012A8260
Vi började med att kolla vart jag låg på färgkartan. Haha resultatet fanns inte med på denna kartan, tänderna blev för vita och låg i en speciell låda för Hollywood smiles!

012A8273

Sen ligger du där och ser snygg ut i din röda munskena. Kent kollar igenom dina tänder till att börja med och tar bort eventuell plack. Ser han någon skada så vill han gärna att en tandläkare tittar på det också. Ordning och reda!
När man tandbleker tycker jag att man ska lägga till det lilla extra för att få det bästa och mest hållbara resultatet. Så ska du bleka så för guds skull investera i en Air-flow behandling. Det innebär att tänderna blästras med små saltkorn och tar bort missfärgningar. Detta gör du innan blekningen och tar inte många minuter. Jag bad även Kent att ta bort min tandsmycke =)

012A8278

Kent lade en smal tunn linje på tandköttet för att ge ett skydd vid blekningen

012A8287

Nu är vi redo för den snygga gelen, och visst ser man ut som ”million dollar”

012A8285

Nu får du bara andas och lyssna på Kent härliga historier! För mig var det i tre omgångar och jag TROR 15 minuter per gång men är osäker.

 

012A8289

Nu tas gelen och skyddet bort. För mig är det viktigt att jag känner mig trygg och att jag vet att den som ska ta hand om mig verkligen vet vad han gör och verkligen kan sin sak. Jag är otroligt tacksam för att Kent var så pedagogisk som han var och berättade in i minsta detalj vad han gjorde och skulle göra men även hur det kunde kännas, det lugnade mig otroligt mycket. Kent är faktiskt den som håller i alla utbildningar i Brilliant Smile metoden runt om i Sverige. Hans kollegor på kliniken är duktiga och omtalade tandläkare och jobbar väldigt nära med varandra om det skulle vara något.

012A8304

När gelen och tandköttsskyddet tagits bort bör du göra en emaljförsegling (Nano-sealbehandling) som ger dig extraskydd på dina bländande vita tänder och ska vara hålla upp till 12 månader. Jag gjorde inte det förra gången jag blekte och jag känner faktiskt skillnad, jag har inte alls lika mycket ilningar som då. Nano-seal ger också ett extra skydd mot nya missfärgningar och tandtroll.

1

Bilderna är inte riktigt rättvisa för mina tänder är verkligen bländande nu! Jag är otroligt nöjd med resultatet! Mina gaddar var ju inte helt tokiga innan men nu så är dom snygga i fem år till =)

Tandblekning

Kent hittar du på Amaltheakliniken  och om du är intresserad har han ett fantastiskt pris just nu, 2999 kr och ordinarie är 4999  kr…  Jag är otroligt nöjd och visar gärna upp ett stort leende, A Brilliant Smile med andra ord.

I samarbete med Almatheakliniken
Detta påverkar dock inte mitt fina omdöme som jag verkligen står för till 100%

 1. Masale skriver:

  Han är så bra! Vicka på foten för ett ”ja” och stilla för ett ”nej”? 😉
  Fint!

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   HAHAHAHAHHA exakt!!!

 2. Malin skriver:

  Resultatet blev ju jättefint!

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina Malin, ses vi snart?? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..