Utslängd från krogen igen

Utslängd från krogen och Askungen på bal avslutades på slottet ”Scandic på Triangeln”. Vi sov i det höga tornet med utsikt över markerna ägda av kungen av Malmö (Zlatan?). Nä men vad poetisk jag försökte vara då. Jag ska genast sluta för det går inget vidare.

Vi fick ett infall, varför inte använda en frinatt på Scandic som ligger precis bredvid Malmö Opera? Föreställningen slutade vid den tiden som Mira ändå skulle ha somnat hos mormor och morfar, så varför inte? Som medlem på Scandic samlar du poäng som du sedan kan använda till frinätter. Vi bestämde oss och sa att vi skulle kolla Kinky Boots, gå till hotellet och äta och sen sova! Så fel vi hade…

Vi checkade snabbt in och tog en skål för nya och spännande tider

Vi checkade snabbt in och tog en skål för nya och spännande tider

Efter operan, incheckning och skålandet för nya tider åt vi en fantastiskt god middag, jag tog Oxfilé och mannen åt lax och båda var lika nöjda. Maten på Scandic Triangeln håller alltid hög klass och det vet jag eftersom jag varit där MÅNGA gånger på både  möte, event, brunch och testning av den nya menyn som kommer snart.

Kinky Roots40

Just nu renoveras hela entréplan till en ny mat- och mötesplats. Den 23 september är det stor premiär och After Work, I will be there, hänger du med???

Kinky Roots44

Matbilderna blev katastrofala för jag var så sjukt hungrig och ”hied” på att äta… Men efterrätten får du se, MUMS hemmagjorda praliner som jag ska snoka rätt receptet på… och en krämig och mäktig chokladmousse.

Sen kom dom härade två godingarna och ändrade våra sovplaner till att

Sen kom dom här två godingarna och ändrade våra sovplaner till att ”gå-ut-planer”. Detta är Camilla och Peter som satt och åt middag sidan om oss i restaurangen. Det slutade med att vi tog en taxi ut i Malmönatten och kom inte hem förrän sent.. Tänk som det kan bli och tänk att det kan bli så trevligt med två främlingar!

Jag ångrar dock att vi inte satt kvar på Scandic i deras bar med trevlig personal, för där vi hamnade fick vi äckliga drinkar som kostade 145 kr styck.. Jaja, du får betala för utsikten 😉 Sen blev vi dessutom utslängda när dom stängde. Det börjar bli en vana för mig haha

Kinky Roots18

Älskade man… vad du får stå ut du…

Kinky Roots39

Mitt i natten rumlade jag in på det fina rummet på 18:e våningen

säng 2

Tror du att jag sov gott? Jag lade huvudet på kudden sen sov jag.. Så himla lyxigt eller hur!!
30.000 Scandicpoäng så kan du också sova gratis här! Mitt i stan nära tåg och bussar och utelivet.

säng 5

Utslängd från krogen

Jag ville ta ett kort på utsikten från 18 våningen och kände mig skitsnygg, nu ser jag att jag bara ser onyktert rödögd ut, och så var det också =)

På morgonen vaknade vi till Malmö Stads bästa utsikt!

Kinky Roots52

Kinky Roots60

Behöver jag en närmare presentation av Scandic frukost? Nä, trodde inte det heller. Jag måste säga något jag gillade var att vi möttes av tända ljus och en godmorgon skylt på Triangeln där det stod vem som jobbade. Hemtrevligt att få namn på personalen! Och en annan sak jag tyckte om, Joel  som var en av frukostvärdarna, frågade oss om vi saknade något på frukosten som dom kunde komplettera med. Jag och mannen satt som fågelholkar och försökte verkligen komma på något. När vi varit tysta ett tag log han och sa, – Men vad bra, det var det svaret jag ville ha. <3

Frukost (3)

Detta är det första du möter i restaurangen

Frukost (2)

Detta är som ett gottebord för mig!! Jag var duktig och skippade våfflor, pannkakor, croissanter, kex och annat GOTT…

Frukost (4)

Hade Åse varit med hade hon sagt, ÅH KOLLA ETT PERFEKT ÄGG!

Frukost (7)

Jag blev lite av en stalker på hotellet… Igår åt nämligen landslaget U21 middag sidan om oss och i morse kom dom till frukost. Helt plötsligt var det jag som var sportintresserad =)

Lampa

Jag undrar, tror du att dom märker om man råkar få med sig en lampa från hotellrummet 😉

 

 1. Jag gillade hotellet. Rummet var lyxigt fint när jag bodde där.
  Men jag har ju läst din blogg och sett fram emot maten men det vare en riktig besvikelse när vi åt middag där. Torr lax. 1,5 timme mellan förrätt och varmrätt. Vi hade oturen att komma mitt i nått partyfirande och köket klarade tyvärr inte av trycket.
  Frukost och luncher däremot var jättebra. Så helhetsintrycket är jättebra.
  Jag får ge dem en andra chans nästa gång jag är i Malmö. Det var ett väldigt bra hotell med service inriktad personal.

  1. Fnulan skriver:

   Nej men är det sant?? Åh vad tråkigt att höra för jag har aldrig varit missnöjd! Jag hoppas att du gav dom feedback på det för så får det inte vara ju! Kram fina

  1. Hej Catarina, jag beklagar att din upplevelse hos oss inte motsvarade vår ambition och dina förväntningar. Vi har precis öppnat vår nya restaurang och vill med varma hälsningar bjuda in dig på ett besök när du är i Malmö. Jag hoppas vi får en chans till att visa vad vi går för 🙂 varmt välkommen att kontakta oss på triangeln@scandichotels.com och hälsa från Lisa.

   Vi uppskattar all feedback, det ger oss en möjlighet att bli bättre 🙂

 2. Så trevligt och roligt! Man ska verkligen unna sig att ha så trevligt och mysigt då och då! Det förgyller vardagen!
  Roligt att läsa om och fina bilder!
  Kramizzzar

  1. Fnulan skriver:

   Ja livet är för kort för att inte ta hand om varje minut med sina älsklingar! Kram

 3. Vilken härlig kväll ni verkar ha haft! Spontant blir ofta roligt! Såå kul att ni teamade ihop er med nya bekanta och begav er ut på barhäng!

  Hotellet ser fantastiskt ut och frukosten likaså!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja haha galet som det kan bli, men när ska vi teama ihop oss????? KRAM

 4. Kamilla skriver:

  Härlig ni ser ut att haft det. Frinätter är bara bäst lite som grattis är gott känslan.
  Vi brukar också använda oss av sådana nätter när vi är ute på galej inne i stan och inte vill betala för en dyr taxi hem.

  Ha en fin dag.
  Kram Kamilla

  1. Fnulan skriver:

   Ja men eller hur!!! Frinätter är grädden på moset =)
   Kram på dig Kamilla <3

 5. Jenni skriver:

  Vilket härligt dygn ni haft! Ibland är det så bra att bara hoppa på fast planera va något annat! Jag tror det är viktigt att ha såna stunder med sin partner.

  Må så gott!

  P.s tror nog inte man ska sno någon lampa på hotellet. Kanske någon blir litet sur på dig då. Men den är så snygg så jag skulle nog också vilja ha en sån

  1. Fnulan skriver:

   Men skit åsså jag som gärna vill ha en sådan.. kan jag inte skylla på någon annan?? Kram

   1. Jenni skriver:

    Jo, skyll på mig .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..