Rätt person på rätt plats?

Morning sunshine är du rätt person?

Ja, nu räknar jag kallt med att du ska börja skratta.. Jag vet att du kommer att börja ASGARVA när jag berättar en sak för dig som jag ska göra i november. Men du får skratta, jag gör det åt mig själv faktiskt. Detta är en helt galen sak men en helt fantastisk sak. När jag berättade för mannen min så skrattade han i alla fall men önskade mig lycka till och sa att det bara var att tuta och köra.

Jo denna kvinna (som aaaaaaaaldrig har för mycket att göra….) ska gå en halvårsutbilding till (dags att hålla i dig) LICENCIERAD STRESSCOACH. Haha men hur tänkte jag? Jo, men jag tänkte såhär att jag har ett stort behov av det själv och god erfarenhet av stress och jag vet många av mina medmänniskor som precis som jag behöver stöd och bra verktyg för att ta makten över stressen.

Åh det ska bli så himla spännande och min vän Åse ska också gå samma, vilket team!!

Det är den grymma Anna Hallén och hennes kompanjon Maria Hellander som håller i utbildingen.
JIPPIEEEEE

Jag ska bara……….

tailsweep19

En du INTE kan stressa är den här lilla damen. Tänk om vi kunde lärt oss av våra barn hur man tar vara på dagen och tiden!

tailsweep20

Igår var sessan på Disco och jag gjorde henne fin(are) i håret <3

Mira

 1. Vilken färg har du använt i Miras hår?
  Det ser inte ut som läskig pulverspray som hamnar överallt en liten stund senare…
  (Dottern önskar sig lila hår till Halloween, jag har också lovat att klä ut mig. Hoppas bara att jag har kvar min outfit.)

  1. Fnulan skriver:

   Tyvärr är det vanlig sån spray man köper på konsum typ =) Ja fram med dressen nu! Kram

 2. Kinna skriver:

  När hinner du att vara på ditt ordinarie jobb ?

  1. Fnulan skriver:

   Hej Kinna, jag jobbar endast 75 % på mitt vanliga jobb. På fredagarna är jag ledig så det får vara min pluggadag helt enkelt. Kursen är upplagd så att man är borta i två veckor och då är jag tjänstledig för studier. Detta gynnar mitt jobb dessutom om jag får denna licensiering.
   Jag har alltid pluggat några poäng på högskolan eller universitet så för min del är det inget konstigt alls. Jag tycker att det är viktigt att hålla sig ajour och utvecklas hela tiden.
   Kramen och tack för omtanken

 3. Sicken sötnos du har :))
  Å va kul!!! Tror jag blir hur bra som helst 🙂
  Ja ja, vissa saker får ma ju helt enkelt bjuda på eller hur 😉
  Kram Anna

  1. Fnulan skriver:

   Ja men visst kan det bli bra!!! Kramen

 4. Jenni skriver:

  Ååå Malin jag skrattar inte men tänker att vad bra!Jag tror du kommer bli en fantastisk coach!

  Nog för att du har mer än fullt upp så tror jag att du kommer ha fantastiskt mkt nytta av en sån utbildning! önskar dig massor av lycka till!! ❤

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack!! Jag älskar att vara en lyssnare och hjälpare!!! Kramen och tack

   1. Jenni skriver:

    Kunde jag skulle jag anlita dig, brinner i alla ändar just nu . Kram

    1. Fnulan skriver:

     Men vännen då… Var rädd om livet!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..