City Sunday

City Sunday, men asså, förlåt men har inte Scandic Triangeln  i Malmö har kommit på det ultimata? Detta är det bästa på länge och jag hoppas att alla Scandic i Sverige apar efter så att fler får uppleva samma sak! Tack gode gud för möjligheten att kunna förlänga helgen!

Du undrar säkert vad ”City Sunday” innebär och om jag ska dra det i kort så är det ett smart sätt att förlänga helgen med en extra dag med lyx, gourmetmat, god sömn och du drar direkt till jobbet på måndagen efter en ordentlig frukost. Ja ungefär så vill jag beskriva det. Perfekt! Och på söndagar kan ingen säga att dom är uppbokade med annat, du har alltså lätt att få barnvakt till barnen ;). Och även om du bor i Malmö, det är härligt att turista i sin egen stad.

I samarbete med Scandic Triangeln fick jag testa på City Sunday konceptet som är en klar vinnare och jag tog med mig Alexandra som min plus en.

För ÅTTAHUNDRANITTIOFEM kronor per person får du logi tillsammans med ditt sällskap i ett dubbelrum, femrätters avsmakningsmeny, specialutvalda viner och en gigantisk frukost. Hallå! Är det inte prisvärt?? Du kan läsa mer om det HÄR . Och vill du även gå på Kinky Boots kostar det från 1300 kr.
GÖTT!!

city-sunday44

Vi checkade in på Scandic Triangeln på söndagseftermiddagen och sedan sprang vi upp på rummet för att göra oss snygga(re)

city-sunday5

När vi kom ner i den sjukt snygga och nyinredda foajen möttes vi av vår första av fem rätter. Tapas och dryck!
Det nya konceptet innebär att man ska dela maten och äta tillsammans. Så mysigt och så osvenskt!

city-sunday7

Jag ser inte riktigt klok ut men i mitt huvud var jag mycket snyggare =) Toppen är köpt på AWE. SM.STORE 

city-sunday6

Alexandra var bländande vacker som vanligt

city-sunday10

När allt fint folk och vi två samlats gick vi mot Malmö Opera och tittade på…..

city-sunday1
KINKY BOOTS!
Ja den är så bra så jag ville se den två gånger! Jag har skrivit om den HÄR innan. Alexandra blev lika förälskad som vad jag blev.

city-sunday12

Sedan började själva matupplevelsen! Och det är verkligen det som är det bästa.
Emelie som arbetar som Sous Chef på Triangeln är helt enorm på att komponera ihop fantastiska rätter och menyer med sin kreativitet och orädda kaxighet. HEJA Emelie! Här berättar hon om menyn som att det är en liten bebis hon fött

city-sunday17

Andra rätten var ett form av … humm.. sånt bröd du vet… och till det en supergod fetaoströra med chili och korander. Och ja, det skulle delas <3
ALLT var nytt i hotellets foaje och restaurangen där nere. Allt från servis, meny och till och med kläderna på personalen.

city-sunday19

Tredje rätten var en varm sparris sallad med ägg och annat gott. MUMS fillibabba!!! Jag och Petra delade tallrik =)

city-sunday20

Vi fick även noga utvalda viner och detta blev i alla fall min favorit på bordet.

city-sunday22
Huvudrätten var en torsk och pumpa. Det kändes så märkligt med denna kombination men när jag väl smakade så förstod jag hur lyckat det var! Och ja, man delade maten från samma tallrik =) Så romantiskt eller hur Petra =)

city-sunday23

Sista varmrätten var Lammbog med apelsinsmak, och här var det lite kul eftersom några trodde att det var anka =)

city-sunday35
Efterrätten….MAJ GAAAAD!!! Hemmagjord mangoglass, varm kladdkaka och tryffel!!

city-sunday13

Fantastisk vackra och underbara Petra och hennes mamma var mina och Alexandras bordsdamer. Och vad trevligt vi hade!!! Petras blogg är verkligen något för dig att ha koll på! Hon skriver om hur du kan få ALLT gratis!!! Hon är min gudinna!!!

city-sunday25

Detta är Lisa, och City Sunday är hennes lilla bebis-projekt

city-sunday27

Sen hade vi flera timmars mys, skratt, nätverkande och god stämning i den helt underbara miljön. Jag älskar denna bild med de skrattande och lyckliga människorna runt borden <3

city-sunday32

Går du utanför Scandic Triangeln så sluta med det, GÅ IN!!! Njut av atmosfören och den fantastiska personalen!! Dessa två männen är två av alla de serviceinriktade personerna på hotellet!

city-sunday29

city-sunday28

Kolla vad coooooolt!!! Så vill jag ha det i mitt uterum NUUUUUUUUU!

city-sunday34

Efter ett par timmar smög vi upp på rummet och ooooooooooooade av lycka. känsla av en fullsprängd mage, hjärna med vinbubblig känsla och ett hjärta som klappade för Lola (en av karaktärerna i Kinky Boots). Både jag och Alexandra kände oss verkligen som i sjunde himeln fast vi ”bara” var på 19:e våningen.

Vi konstaterade att detta var ett lika bra val av romantisk aktivtet som att åka till ett SPA någonstans. Ja varför inte? Kunna gå på teater, en bio eller vad som helst. Alexandra ska boka in sig med hennes man Erik.

city-sunday36

På  morgonen vaknade vi av denna pampiga utsikt av Malmö stad. Triangeln är ju perfekt på det sättet, det ligger verkligen mitt i all rörelse! Mitt i stan, mitt i shoppingen, vid tågen och nära Malmö Opera. Resten av rummet kan du se i ett av mina tidigare inlägg HÄR.

city-sunday37

Ja, du vet Scandic frukost…men den är  speciell här på Triangeln, jag har skrivit om det HÄR innan så att du kan läsa.

city-sunday39

Ja Alexandra åt verkligen våffla inklusive ALLT 😉

city-sunday41

Snygga vän <3

city-sunday3

Halv nio checkade vi ut och åkte till våra jobb. Lite lyckligare än en annan vanlig måndag <3

 

 1. Men gud så mysigt! Kanske hade varit något för mig och mannen! Eller för oss tjejer som aldrig får till en date!?
  Kramar

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa vi tjejer!!!

 2. Hej!
  Jag såg att du också skulle på bloggminglet på onsdag så jag ville bara titta in och säga hej!

  Vänligen Frida

  1. Fnulan skriver:

   Vad roligt Frida, jag ska in och snoka hos dig med =) Kramen hoppas vi ses

 3. Lisa skriver:

  Men jatack! Jag är ledig på måndagar så det hade varit ett prima sätt att fira det lite extra med söndagsmys deluxe! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Eller hur!!! Skitbra!!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..