Lite skånetips inför kommande helger

Titta här om du vill ha Skånetips!

Klockan är 20:00, jag och mannen ligger redan i sängen. Hallååå vad hände? Det måste vara åldern eller någon annan krämpa för detta är inte normalt och det får absolut inte hända igen. Fast det är ganska gott att krypa ner under täcket. Och nu ska du få grymma tips inför helgen!

Fredag:
Om du är i partytagen så startar Scandic Triangeln upp sin after work Soul Train på fredag, det ska tydligen vara för dom i min ålder (med andra ord i 20 års åldern) och va party med soul, funk, mat och goda drinkar. Detta är ett hett event på många ställen, nu är det äntligen Malmös tur.

Lördag (och söndag):
I helgen fyller Mira år och mina svärföräldrar kommer ner till Skåne och ska njuta av skåne och sitt barnbarn. Förra året påbörjade vi en tradition (ja för något blir väl tradition om man gör det mer än en gång?) och i år ska även mina föräldrar följa med. Vi åker till Äppelmarknaden i Kivik på lördag och det är så himla mysigt. HÄR kan du se årets program. Ska du dit? Har du varit där?

Söndag:
Och på söndag har du Hälsodagen i Malmö på Ribban och det är alldeles GRATIS! Där kommer att vara underhållning, föreläsningar och massor av inspiration för att du ska må bra. Du kan läsa om det mer HÄR.

Det är även den Barnens Biodagen på alla biografer då barnen får se film till halva priset. HÄR kan du läsa om det.

Ett annat kul Skånetips är att Mirka Norrström från Familjen annorlunda kommer till Sjöbo lördagen den 8 oktober för att ha en föreläsning. Det kostar endast 50 kr och jag ska dit =) Mirka kommer nämligen till mig på fredagen och sover över.  HÄR hittar du info.

Har du några bra tips att dela med dig av?

Och miljön för marknaden är så underbar! Mitt på torget nere vid hamnen <3 Det gick ett tåg till och från Kiviks musteri hela dagen

Och miljön för äppelmarknaden är så underbar! Mitt på torget nere vid hamnen <3 Jag hoppas att vi får fint väder på lördag och Miras favoriter Rockis och Poppis är på plats vid ett tiden!

Vi åt lunch i Kiviks musteris tillfälliga restaurang

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..