Wilmers Kaffebar

En strålande dag i Stockholm och på Wilmers Kaffebar förra fredagen. Jag överlevde alla stressade Stockholmsbor och den som var värst var faktiskt jag….. Det var nog spänningen och lite nervositet inför mötet med Tailsweep. Sedan hamnade jag på ett UNDERBART ställe på Kungsholmen, och jag vet inte riktigt hur och var jag hittar dit, men hädanefter ska jag ALLTID besöka Wilmers Kaffebar när jag är i huvudstaden. Men asså, Stockholmare, fattar ni verkligen vilket ställe det är? Och detta är allt utom ett sponsrat inlägg!

Härliga Malin som äger stället sedan fem år var helt gudomlig, hela stället andades lugn och harmoni. Det kändes som att jag var hemma hos Wilmer och fikade i hans hus.

Kan man bli kär i ett café? I så fall vill jag förlova mig!

Wilmers Kaffebar

Jag vet inte om det är ett skånskt uttryck men detta var verkligen ”Pitterssons blandning” med grejer och grunkor från alla tidsepoker men kärleksfullt ihopsatt för att skapa en varm känsla.

tailsweep6

OOOOOOOOOO nä jag tog inte en endaste bit, men dom som gjorde det hummade stort och högt, speciellt åt Cannolin med pistagesmak.

tailsweep7

Lite Saltkråkan?

tailsweep8

Mona och Mirka som också bloggar exklusivt på Tailseweep kom dit och överraskade mig och välkomnade mig in i gänget. Det var Mona som drog med mig till Malins fantastiska ställe TACK!

tailsweep9

Nu ska jag svära högt..
Jag säger bara Hallefuckingluja vilken god sallad! Jag har ALDRIG ätit en sådan god sallad som denna!!! Chevreost, valnötter, rödbetor, ägg, avocado, honung och massa annat gott. Och till den en egengjord sås med smak som aiolisås-Ja herregd vad gott!!!

tailsweep10

Mirka åt en smörgås med avocado som hon sa var godare än min sallad men hon hat fettfel!

tailsweep11

Och detta älskar jag, olika serviser och gammalt! De där till vänster var de godaste sesamkakorna jag ätit, eller vänta nu här, jag åt ju inget!!!

tailsweep12

Malin, vilken stjärna du är! Och snyggt namn har du också!

tailsweep13

Ser du gardinerna?

tailsweep14

Trots att Wilmers Kaffebar är ganska litet så har Malin lyckats göra olika delar i olika stilar! Skitcoolt!

tailsweep15

Men vet du, fotografierna har Malins son tagit och han är synskadad!!! Han är 100% synskadad på ena ögat och 50% på det andra :O

tailsweep16

Förstår du att jag är kär?

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa alla måste dit!!! Kram

 1. Fnulan skriver:

  JAAAA!!! Do it”!!!

 2. Jenni skriver:

  Nu har jag bestämt mig! Jag bara måste dit, ska kidnappa en god vän . Ser så himla mysigt ut o jag behöver fylla energi i kropp o själ .

 3. Å! Dom där tapeterna! Älsk på dom! Va där i somras med min lilla familj och åt supergod sallad 🙂
  Och jag kan erkänna att jag stressar runt jag med, hakar på nå vis på det där läskiga tempot, även dagar då jag själv inte är stressad (?). Kommer ibland på mig själv med att gå så sjukt snabbt trots att jag inte behöver haha

  1. Fnulan skriver:

   Ja men eller hur, så fula så att man älskar dom!!!! Hoppas att du och jag kan ta en fika där en dag

   1. Haha, exakt!
    Ja, det vore skittrevligt att ta en fika med dig 🙂 Hojta om du är i Sthlm nåt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..