U are awesome

Du vet att U are Awesome va? Nyss hemkommen från Bloggmingel i Malmö, jag ska berätta när jag fått kort från fotografen som fotade. Jag var en lat bloggare idag =)

Jag älskar att hjälpa kämpande småföretagare! Det är inte lätt att starta något helt nytt och unikt. TYVÄRR är jag en webshoppare och går sällan i stan för att titta i butiker. Handlar jag inte på nätet blir det oftast ett av alla köpcentrum där allt är samlat och det är lätt att parkera. Känner du igen dig?

MEN när vi var i Malmö strosade vi längs Södra Förstadsgatan och en butik fick mig att stanna eftersom det var sjukt bra erbjudande utanför butiken (du vet hur snål jag är ibland…). Och när jag kom in blev jag alldeles förälskad, inte bara i utbudet utan även i Ulrika som startat upp AWE SM. STORE. Detta är en tjej som vågat ta steget rakt ut i det blå och henne vill jag gärna lyfta fram så att fler hittar till hennes fantastiska butik. Du kan tro att hon skrattade när jag drog fram kameran och frågade om lov att fotografera =)

Ulrika  berättade även att hon också driver en webbutik www.borett.se där finns en del av utbudet.

borett18-2

Välkomna till Södra Förstadsgatan 1 (sidan om Jensens Böffhus)

borett19-2

Visst lockar sånt här….? Jag hade nog inte vågat gå in annars för butiken ser så himla lyxig och dyr ut, men så fel jag hade… Dessa koftorna kostade TVÅHUNDRA kronor!!

borett20-2

 

borett16-2

Butiken såg ut till att vara fylld med dyra märkeskläder och onödigt dyra inredningsprylar, men tänk så fel jag hade. Ja, det andas lyx men priserna var faktiskt något helt annat! Märken som Vila och Selected Femme som håller hög kvalitet men låga priser, ME LIKE!!
Butiken fylldes med besökare i alla åldrar <3

borett9

borett15-2

Ulrika är välkänd bland inredningsbloggarna för sin sajt Borett.se men nu har hon gett sig in i en lite nyare värld, Malmös myller. Hon har inte allt i webshoppen men en hel del, och plockar in om det behövs.

borett2

borett4

Det kändes som att jag hade en ”personal shopper” och det har jag verkligen behov av för jag blir alldeles blind när jag kommer in i en affär. Ulrika tog fram kläder till mig som jag nog inte ens hade tittat på och som var så sjukt snyggt på! Be om hjälp i affären om du är där!
Jag har visat en del för er på instagram redan (@fnulan).

borett5

borett6

Jag köpte bland annat ett par sketsnygga kostymbyxor och två blusar till det. Snyggt att ha på jobbet!

borett7

Denna ställningen ÄLSADE jag, den vill jag ha i sovrummet, jag ska fråga om jag får köpa en eller vart hon köpt in dom någonstans.

borett11-2

Det finns även smycken =)

borett12-2

Butikens väggar är fyllda med snygga posters som även dom är till salu

borett17-2

borett23-2

borett13-2

Det finns massor med erbjudanden i butiken!
Och jag säger bara en sak, de där jeansen, dom ska jag bo i!!! SÅ Sjukt sköna!
Jag har lagt ut en bild på Instragram (@fnulan) och på en jacka jag köpte. Du ska få se mer sen efterhand.

borett14-2

u are awesome

Ulrika berättade att hon har en del på sin webshop men satsar på den verkliga butiken nu men hon har även en butik i Kristianstad.

borett24-2

Till och Mira hittade en favorit, en liten minivas <3

 

 1. Annika skriver:

  Vad är det för märke och vad heter modellen på kostymbyxorna och jeansen??

  1. Fnulan skriver:

   Jag ska kolla, vänta..
   Tiilbaka…
   Jeansen är Chico London tror jag
   Byxorna är Sfmuse
   Maila till hon i affären annars och fråga =) du hittar säkert kontaktuppgifter på borett.se
   Kramen

 2. Masale skriver:

  Men va? Var ligger den i Kristianstad och vad heter den…har tokmissat denna… 🙁

  1. Fnulan skriver:

   Åh jag vet inte.. men kolla på borett.se så kanske du hittar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..