Frullefavvis som kan vara ett mordvapen

Godmorgon, var är du vännen, har du ett mordvapen? Jag sitter på jobbet när du läser detta, jag fuskar till det ibland med ett tidsinlagt blogginlägg mohahaha =) Det är så man överlever som bloggare ibland annars får vi aldrig vara lediga.

Nu ska jag berätta hur jag nästan tar koll på familjen här hemma. Det är minst sagt ett billigt mordvapen =) Jo det är min favoritfrulles fel… Den stinker nämligen, men lika mycket som den stinker älskar jag den! Fast det kan inte vara värre än surströmming. HU hur kan man äta något som man nästan kräks av bara stanken. Snälla förklara det för mig!

MUMS för mögelost!!!

bonspagetti3

Å så på en sån där crispig sak och gurka. Olalallalaaa vad gott!!!

mordvapen

 1. Sofie skriver:

  Håller med dig helt. Älskar mögelost Inte alla i min familj dock men ska nog ända dom haha
  Hoppas du haft en bra dag.
  Kramar

 2. Näe, mögelosten kan du har för dig själv! Inte alls min cup of tea 🙂
  Men mums för en bit Manchego att bara sitta och mumsa på!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..