ANNONS

Kalispera

/

Kalispera- HEEEEEJ, jag är hemma igen! Lika blek som när jag åkte men sjukt varm i hjärtat efter magiska möten och upplevelser. Ja självklart ska du jag berätta allt, men det mest magiska hände när jag kom hem, kramar och pussar från familjen. Just nu tänker jag på engelska och Mira tittade på mig som om jag var knäpp i huvudet när jag frågade henne om hon var hungrig, på engelska =)

Men du vännen, du kommer i andra hand nu för det är Greys på tv. Mannen ligger sidan om mig i sängen och jag struntar i dig helt enkelt <3

PUSS

Kalispera Grekland

Jag har så otroligt mycket vackra foton att visa dig. Detta är ett av dom! Detta är vägen genom bergen i Penelopes. De slingriga vägarna var inte jätteroliga emellanåt…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00