ANNONS

Att se det där i spegeln igen…

/

Vilket hån, det var nästan så att jag ville kasta matkassen (en hård låda) efter personen som levererade den till mig. Så fräckt och oproffsigt. Jag fick helt fel, jag fick Viktväktarnas matkasse. Schysst, ja jag fattar piken. Jag vet att det har varit för mycket gott och frosseri den sista tiden…. Jag mår inte så bra av det för den delen, tro mig!

Men, Om vi ska vara ärliga så börjar jag tappa kontrollen över maten och sockret igen och måste genast överta makten över sockerdjävulen. Det är svårt när man är på resande fot känner jag, man erbjuds en viss mat etc och jag vill inte vara besvärlig och omständlig. Det hade inte varit konstigt om jag sa att jag är allergisk mot något eller hur? Och jag är på ett sätt det, jag mår skit av gluten och socker. Jag kan göra bättre val men jag gör dom inte för jag har tusen ursäkter att ”få lov att” äta allt. ”Det är ju ändå semester”, men mina pressresor är inte semester, dom är arbete. Punkt slut.

Jag börjar titta på det där dumma och förnedrande sättet på mig själv i spegeln igen, med förakt och besvikelse. Jag har inte gått upp mycket, men känslan som är hemsk är att kontrollen är borta.

Nu får vi ta över makten IGEN, det finns fortfarande inget magiskt piller….

dsc02221

Du ser, det är inte lätt när man är iväg…. Men det är väl ändå mitt val?

Jag vill tipsa dig om en fantastisk människa, Anna Hallén Buitenhuis, en riktig stjärna för mig som har en ständig kamp mot sockermonstret. Det var hon som väckte mig häromdagen och påminde mig…

anna

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00