ANNONS

Ärligt, GÅ DIT!!!!

/

Jag har skrattat så att jag har gråtit!
Ja, jag vet inte vad jag mer ska sammanfatta vårt besök på Cabaret Candy Club. Hallefuckinluja vad bra det var och jag MÅSTE dra med mig mannen dit, han måste få uppleva detta. DU MÅSTE uppleva detta!

Det var naket, roligt, allvarligt, vackert, sensuellt, underhållande, medryckande, älskvärt, viktigt men mest av allt ÄKTA.

Kolla noga i klippet så ser du kanske mig 😉

candy5

Showen innehöll alltså ALLT och för ALLA.

candy7

Albin, vilken stjärna! Nej han har inte den bästa sångrösten men hans glädje och kärlek till publiken och allt han gör förlåter! Du kan inte låta bli att bli kär i denna kille som sprudlar av det vi i Sveriges showbusiness så väl behöver- den äkta kärleken till konstverket underhållning!

candy11

Akrobater som gjorde att man många gånger höll andan!

candy14

candy12

Och denna Albin, men Albin, jag vill ju ha mer av dig! Jag vill se dig igen, du är ju helt fantastisk!

candy13

Ojojoj detta var hett………

candy19

I detta nummer vågade inte Benjamin titta!!!

candy18

candy20
Detta nummer…. förlåt men det var hysteriskt roligt.

Albin vågar sticka ut och testa gränserna, och ibland så ryckte man till och undrade om det verkligen hände, men det gjorde det. Och jag antar att det är det Albin vill, få en reaktion för att skapa aktion. Allt är inte perfekt, men allt är så underbart och opretentiöst kärleksfullt.

Ett tips är att du är på plats i god tid eftersom det inte är reserverade sittplatser förutom för de som äter.

candy23

Dansarna och sångarna gjorde ett fantastiskt jobb! Alla var så himla duktiga och precis som Albin väldigt passionerad i det dom gjorde.

candy24

Hahaha snygg som få =)

candy26

GRYMT JOBBAT!!!!

candy28

candy31

Livemusik såklart, och en grym orkester!

candy33

Hälsa fint på Filip. Han är Mr. Pride! Generalen him self och en stort föredöme i Malmös gayvärld. Jag är glad att jag får dela hans värld och vara en del av den.

candy34

Vi gick upp och kramade om Albin och baaaaad på våra bara knän att dom ska komma tillbaka!

candy35

TACK Albin och resten av Cabaret Candy Club gänget, ni är fan fantastiska! Jag vill att ALLA ska få uppleva er!

HÄR kan du hitta biljetter!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00